Westa heren kampioen

Westa heren kampioen

Zaterdagmiddag hebben de VeerhuisWessem/Westa heren het kampioenschap in de eerste divisie A in de wacht gesleept. Door een overwinning in de uitwedstrijd tegen The Victory zijn de Westanen onbereikbaar voor de overgebleven concurrentie in de resterende wedstrijd van de najaarscompetitie. 

Door dit kampioenschap kunnen de Westa heren zich komend voorjaar gaan opmaken voor de strijd om promotie naar de nationale eredivisie.

Het Wessemse team bestaande uit Arturs Reinholds en de 16 jarige talenten  Barry Berben en Jelle Moris handhaafden zaterdag de ongeslagen status in de najaarscompetitie door een ruime overwinning met 1-9  in Weesp. Arturs Reinholds en Barry Berben bleven ongeslagen en wonnen beiden ook het dubbelspel. Jelle Moris knoopte aan met twee overwinningen.

Gefeliciteerd mannen met het kampioenschap.

Stand eerste divisie A: