Westa heren op kampioenkoers

De VeerhuisWessem/Westa heren blijven met grote cijfers winnen. Zaterdagmiddag wisten de Westa heren in de thuiswedstrijd tegen Red Stars uit Venray met een 9-1 overwinning een reuze slag te slaan op weg naar het kampioenschap in de eerste divisie, poule A. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt de voorsprong op de ranglijst bijna onoverbrugbaar voor de overgebleven concurrentie.

De Westanen Arthurs Reinholds, Barry Berben en Jelle Moris bleven in de enkelspelen tegen Ronald Bogaard, Tom Thijssen en Frank van der Vleuten ongeslagen. Alleen het dubbel met Reinholds/Berben ging onnodig met 2-3 onderuit tegen Thijssen/van der Vleuten, na een 2-0 voorsprong in de eerste twee games voor de thuisploeg.

De Anytime Fitness/Westa dames wonnen zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Tanaka in Etten-Leur met 0-6. De Westa dames staan door dit resultaat op een gedeelde vierde plaats in de eredivisie dames.

Foto: Cor Segers

Stand eerste divisie, poule A: