Westa dames doen zichzelf tekort

Westa dames doen zichzelf tekort

Na twee wedstrijden stond een 2-0 voorsprong op het scorebord voor de thuis spelende AnytimeFitness Maasgouw/Westa  dames in de confrontatie met ranglijst derde VTV uit Nieuwegein. Uiteindelijk moesten de Wessemse dames aan het einde van de zondagmiddag genoegen nemen met een 2-4 nederlaag. De rek was er uit na een bevlogen start van de wedstrijd.

Linan Sun overklaste in de eerste wedstrijd Emine Ernst in drie games. Emma van der Zanden sleepte in een enerverende wedstrijd in de vijfde game ( 14-12 ) de winst uit het vuur tegen Sanne de Hoop. Karlijn van Lierop kwam in de vijfde game net tekort tegen Jingheng Zhang.

Toen Linan Sun na de pauze in de vijfde game verloor van Sanne de Hoop keerde het tij. Karlijn van Lierop verloor ook in vijf games van Emine Ernst. En in de laatste wedstrijd van de middag kon Emma van der Zanden tegen Jingheng Zhang niet weer verrassen.

Stand eredivisie dames