Westa heren ongenaakbaar

De VeerhuisWessem/Westa heren 1 raken op stoom in de eerste divisie.  In de uitwedstrijd tegen  AutoJ.de Gooijer/SKF 1 ging alleen het laatste punt van de wedstrijd verloren. Tegen de ranglijst derde werd zaterdagmiddag met 1-9 een ruime zege behaald in Veenendaal. 

Floris Zur Muhlen redde voor het thuis spelende SKF een schamel puntje in het laatste duel van de middag tegen Jelle Moris. Arturs Reinholds en Barry Berben bleven beiden ongeslagen. Jelle Moris kwam twee maal tot winst. Ook het dubbel met Berben/Reinholds tegen Zur Muhlen/van den Berg ging in vijf games naar de Wessemse ploeg.

Met nog vier speelronden voor de boeg wordt de voorsprong op de ranglijst al in dubbele cijfers geschreven. Een kampioenschap komt hiermee binnen handbereik. De volgende wedstrijd wordt op 9 november gespeeld thuis tegen Red Stars uit Venray.

Stand eerste divisie poule A