Arturs Reinholds versterkt Veerhuis Wessem/Westa

Arturs Reinholds speelt het komende jaar voor het eerste heren team van Veerhuis Wessem/ Westa. De 31 jarige drievoudig Nationaal kampioen uit Letland maakt de overstap van The Victory (Weesp) om het jeugdige Westa team te versterken. 

Reinholds is aangetrokken om de 15-jarige Westa talenten Barry Berben en Jelle Moris naar het hoogste landelijke niveau te brengen. Daartoe zullen zij komend seizoen dagelijks samen in de trainingszaal actief zijn. Verder wordt het team gecompleteerd met ‘Mr. Westa’ Daan Sliepen die ook de fysieke trainingen verzorgt voor de Wessemse formatie.

Coach Rob van Lier is blij met de komst van Arturs. ‘’ Het afgelopen seizoen hebben Barry en Jelle hun huid duur verkocht in de eerste divisie. De ambitie blijft om met Westa terug te keren op het hoogste niveau. Wij waren op zoek naar een kopman die ons team, maar vooral onze talenten spelers beter maakt. In Arturs hebben we deze gevonden. Naast het spelen van de competitiewedstrijden zal Arturs veel trainen met onze jeugdige talenten. Hierdoor kunnen onze talenten zich sneller ontwikkelen’’.

De damesformatie van Anytime Fitness Maasgouw/ Westa wordt komend seizoen versterkt met het talent Anna Peters. Het jeugdige damesteam dat afgelopen seizoen de halve finale van de play-offs behaalde, bestaat verder uit Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden, Kelly van Zon en de ervaren kopvrouw Li Nan Sun. In deze samenstelling gaan de dames voor een play-off plaats in de nationale eredivisie.