Westa dames verliezen eerste halve finale play-offs

Westa dames verliezen eerste halve finale play-offs

Zaterdagmiddag speelden de AnytimeFitness Westa dames de eerste halve finale wedstrijd in de play-offs voor het kampioenschap van Nederland tegen Dozy Den Helder/Noor. De eerste wedstrijd in Den Helder eindigde in een 2-3 verlies.

Karlijn van Lierop verloor de openingswedstrijd met 0-3 van Ana Gogorita. Li Nan Sun won de eerste twee games van Yun Zhang. De derde en vierde game gingen met 6-11 en 9-11 naar Zhang. De vijfde en beslissende game was met 3-11 voor Zhang.

In de derde wedstrijd was Emma van der Zanden met 3-1 te sterk voor Yoeke Gunsing. Li Nan Sun bracht de spanning volledig terug in de wedstrijd door met 3-0 te winnen van Ana Gogorita. Karlijn van Lierop deed in de beslissende laatste wedstrijd van de middag tegen Yun Zhang in de derde game nog iets terug door de 0-2 achterstand te verkleinen. Maar dat was helaas niet genoeg voor een gooi naar de finale winst.

De return en tweede wedstrijd is op 4 mei in Wessem. Aanvang 14.00 uur.

Foto: De Limburger