Laatste en beslissende thuiswedstrijd Westa dames

Aanstaande zondag 7 april spelen de dames van AnytimeFitness Maasgouw/ Westa de laatste reguliere en allesbeslissende competitie wedstrijd in de eredivisie tegen VTV Nieuwegein. De thuiswedstrijd wordt gespeeld om 14.00 uur in tafeltenniscentrum Wessem.

Beide teams maken aanspraak op een play-off ticket dat recht geeft op een halve finale wedstrijd in strijd om de nationale titel. Het belooft een groot spektakel te worden waar beide tegenstanders het maximale uit zichzelf zullen moeten halen om de winst naar zich toe te trekken.

📆 Zondag 7 april

➡ AnytimeFitness Westa – VTV Nieuwengein
🕓 14.00 uur


Wij kunnen jullie steun gebruiken. Zien we jullie zondag?

Li Nan, Amber, Karlijn, Emma, Kelly en MarcTafeltenniscentrum Wessem, Kloosterlaan 6B