The WINNERCAM takes it all

Tafeltennis talent ontwikkelen betekent dat we naast de ontplooiing van talent ook voortdurend op zoek zijn naar oplossingen en technieken om speltechnische vaardigheden van de talenten verder te ontwikkelen en te verbeteren.

De afgelopen maanden hebben wij een pilot gedraaid met het innovatieve video volgsysteem WINNERCAM. Door middel van directe videofeedback werken het talent en de trainer/coach tijdens de training en tijdens wedstrijden nog gerichter aan de technische ontwikkeling. Observeren, analyseren en ter plekke direct op de speelvloer bijsturen.

Beelden zeggen meer dan woorden, dat is het idee. Een nieuwe innovatieve techniek die helpt om talenten elke dag beter te maken.  

Je polsbandje tegen je smartphone aanhouden en de telefoon verandert in een professioneel videoanalysesysteem voor sporters. Techniek die tot nu toe alleen beschikbaar was in peperdure systemen, zit nu in een polsbandje van slechts 15-euro. Coaches en sporters uit het zwemmen, turnen, voetbal en tafeltennis zijn, zonder uitzondering, super enthousiast over het in Eindhoven ontwikkelde technische hoogstandje: Winnercam.