Mobiel betalen bij Westa

Mobiel betalen bij Westa

Voortaan kunt u bij Westa pinnen. Met een stijlvolle witte myPOS Mini betaalterminal kan Westa pin- en creditcardbetalingen accepteren. Simpel contactloos pinnen. Voor betalingen in ons Westa Café, voor de aankoop van tafeltennismaterialen, voor kleding, etc, etc. Door dit mobiele betalingssysteem hebben wij geen contant geld en geen kas meer nodig, hoeft contant geld niet meer gevuld en afgestort, hebben wij geen kleingeld meer nodig, hoeven we bij openen en na sluiten niet meer te slepen met een geldkist. Kortom betalingsgemak pur sang.

De myPOS betaalterminal ondersteunt standaard ‘contactloos-betalen’ met betaalkaarten, mobiele telefoons, bank apps, armbandjes of horloges (zoals de Apple watch). De betalingen met navolgende merken kunnen contactloos worden geaccepteerd:

  • PayPass van Maestro en MasterCard op betaalkaarten, mobiele telefoons en horloges
  • Bankcontact met betaalkaarten, bank apps en mobiele telefoons
  • Visa contactless (voormalige PayWave) van V PAY en Visa
  • Expresspay van American Express
  • Apple Pay
  • Samsung Pay
  • telefoons met NFC en een bank app zoals die van ING, Rabobank Wallet en SNS Bank(Android)