Zware nederlaag Westa heren

Zaterdagmiddag werden de Veerhuis Wessem/Westa heren in Weesp getrakteerd op een pittige nederlaag . In de uitwedstrijd tegen The Victory stond aan het einde van de middag een 1-9 eindstand op het scorebord. Met lege handen naar huis, maar ondanks de ruime nederlaag nog steeds een derde plaats met perspectief op de ranglijst in de eerste divisie.

Volgende week worden aan het einde van de najaarscompetitie de kaartjes geknipt voor het vervolg van de competitie in het volgende voorjaar. Westa speelt de laatste wedstrijd van het seizoen in een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter TTV Bergeijk. Inzet voor de Wessemse heren een plaats bij de top drie. De eerste drie plaatsen op de ranglijst geven recht op het spelen van promotiewedstrijden. De overige drie teams spelen volgend voorjaar een degradatie competitie.