Westa wint slag om derde plaats

Westa wint slag om derde plaats

Veerhuis Wessem Westa won zaterdagmiddag het sleutelduel om de belangrijke derde plaats tegen SKF 1 met 6-4. De zo fel begeerde derde plaats geeft aan het einde van de najaarscompetitie zekerheid over lijfsbehoud in de eerste divisie.

Bij de tegenstanders uit Veenendaal bleek Pieter van den Berg ongenaakbaar. Hij wist zijn drie enkelspelen te winnen. Paul van de Leur bood nog de meeste tegenstand tegen van den Berg in de eerste wedstrijd van de dag. Van de Leur capituleerde pas in de vijfde game met 9-11. Daan Sliepen won de tweede wedstrijd van de dag  met 3-0 van Arnoud Meijer. Barry Berben knoopte aan door eenvoudig in drie games te winnen van Floris Zur Muhlen. Ook het dubbelspel werd een prooi voor het Wessemse duo Berben/van de Leur tegen van den Berg/Meijer ( 3-1 ). Doordat Daan Sliepen verloor van Pieter van de Berg ( 1-3 ) kwam dezelfde pauze stand, een 3-2 voorsprong, op het scorebord als in de heenwedstrijd in Veenendaal. Na de thee won Paul van de Leur van Floris Zur Muhlen ( 3-2 ) en zorgde hij met een drie games winst voor het belangrijke laatste en winnende punt. Barry Berben won zijn tweede wedstrijd in vijf games van Arnoud Meijer.

Stand in de eerste divisie:

 

 

 

Foto: Rob de Ruiter