Westa heren verrassen met overwinning tegen koploper Hilversum

De VeerhuisWessem/Westa heren speelden zaterdag de uitwedstrijd tegen koploper Hilversum 1. Na een 3-7 nederlaag in de eerste wedstrijd van  de eerste competitieronde in Wessem volgde een klinkend resultaat met een 4-6 overwinning voor Westa. De tweede overwinning op rij en van het seizoen. En zes bonuspunten in de strijd om klassenbehoud.

Westa kwam op een vroege achterstand door het verlies van Jelle Moris tegen Cosmin Stan en van Paul van de Leur tegen Martin Khatchanov. Winst van Barry Berben tegen Jelle Goossens en winst in het dubbelspel leverde een gelijke tussenstand op. Toch pakte Hilversum weer een 4-2 voorsprong door winst van Khatchanov tegen Moris en Stan tegen Berben. De nog vier volgende wedstrijden werden allen beslist in Westa’s voordeel. Paul van de Leur won van Goossens, Khatchanov gaf op tegen Barry Berben. Jelle Moris won van Jelle Goossens en Paul van de Leur was de baas over Cosmin Stan.