Super zaterdag Westa heren

Veerhuis Wessem Westa 1 haalde zaterdagmiddag in en tegen Bergeijk uit met een 3-7 overwinning. Een super resultaat waardoor de Westa heren in de tweede seizoen helft het lijfsbehoud in de eerste divisie geheel in eigen handen gaan hebben.

De punten werden gelijk verdeeld in Bergeijk. Barry Berben, Jelle Moris en Kamil Sadlowski wonnen elk twee wedstrijden. Het dubbel met Barry en Jelle leverde een simpele 3-0 overwinning en dus het zevende punt op. Voor een prachtig plaatje zorgde Jelle Moris in zijn eerste wedstrijd tegen Chris Tournelle. Jelle verloor de eerste twee games met 8-11 doordat hij de service van zijn tegenstander niet onder controle kon krijgen. Maar hij vocht zich met drie gewonnen games naar de volle winst en naar een 2-0 voorsprong voor Westa in die zo belangrijke openingsfase. Barry Berben verloor van Chris Tournelle ( 1-3 ) maar won overtuigend van John Mandemakers ( 3-1 ) en Marco Bottram ( 3-0 ). Marco Bottram pakte op zijn beurt twee punten voor de thuisploeg tegen Kamil Sadlowski en Jelle Moris. Kamil en Jelle wonnen beiden eenvoudig van John Mandemakers.

Komende zaterdag start de tweede seizoenshelft met voor Westa de uitwedstrijd tegen ranglijst eerste Hilversum.