Start Fifty+ Vitt op 4 oktober

Start Fifty+ Vitt op 4 oktober

Fifty+ ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor 50+ tafeltennis en bewegen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Westa Tafeltennis speelt hierop in en wil iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. In het programma Fifty+ ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie,
ontspannen en nieuwe sociale contacten.

Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u 10 weken aan de slag om u fitter te voelen. Elke donderdagmorgen wordt u een bewegingsprogramma (10.00 – 11.30 uur) aangeboden door een enthousiaste trainer. Na afloop van de training is er bovendien nog de gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken. Ook is er ruimte om onder het genot van een drankje te kaarten, dammen of schaken. Een gezellige nazit om sociale contacten verder uit te diepen.

Fifty + ViTT is een compleet programma waar iedereen welkom is. De kosten voor 10 weken bedragen slechts € 50,=. U ontvangt een strippenkaart voor 10 trainingen, een kopje koffie of thee inbegrepen per keer per deelnemer. Leuk idee om mee te doen? Dan graag onderstaande gegevens per mail aan secretariaat@westa.nl doorgeven! U kunt ook intekenen voor drie gratis proeflessen voor kennismaking.

Voor liefhebbers die niet op donderdagmorgen kunnen aansluiten is er de mogelijkheid om op maandagavond samen aan de tafel te gaan samen bij de recreanten
training. Van 20.30 -22.00 uur. Met een gezellige nazit.

Tafeltennis Centrum Wessem | Kloosterlaan 6B | 6019 AN Wessem