Westa heren tonen vechtlust en veerkracht

Zaterdagmiddag speelden de Veerhuis Wessem Westa heren 1 thuis tegen The Victory 1 uit Weesp. Aan het einde van een spannende, meeslepende en slopende wedstrijd stond een gelijke stand, 5-5, op het scorebord. Man of the match werd de kopman uit Letland van de tegenstander Arturs Reinholds, die ongeslagen bleef.

Halverwege de wedstrijd, na drie uur spelen,  keken de Westanen tegen een 1-4 achterstand aan. Alleen Daan Sliepen won voor de pauze in vijf games van Frank van der Wurff. Jelle Moris verloor nipt  in de vijfde game ( 8-11 )  van Fjodor Rademaker. Het dubbelspel met Berben/Sliepen tegen Reinholds/van der Wurff ging ook met 8-11 in de vijfde game verloren.

Na de pauze toonde Westa veerkracht en vechtlust. Daan Sliepen won in drie games van Rademaker. Jelle Moris liet van der Wurff kansloos in drie games. Barry Berben gaf slechts een game prijs tegen Rademaker. Jelle Moris speelde zijn beste wedstrijd van het nog prille seizoen tegen Arturs Reinholds. Maar verder dan één game verlies liet de Let het niet komen. Barry Berben stelde het gelijke spel veilig door in de laatste wedstrijd van de dag, na vijf en een half uur spelen, te winnen van van der Wurff.