Verlies Westa heren 1

Zaterdagmiddag speelden de Veerhuis Wessem Westa heren 1 de thuiswedstrijd tegen Pecos. Daan Sliepen maakte na vijf en een half jaar weer zijn opwachting in een thuiswedstrijd voor Westa. Het werd een bijna zes uur durend meeslepend en spannend gevecht om de broodnodige punten in de eerste divisie. Het eindresultaat was uiteindelijk een 4-6 verlies voor de Westanen.

Daar zag het voor de pauze niet naar uit. Westa ging nog met 3-2 voorsprong de pauze in, na een voorsprong van 2-0. De goede start kon echter niet verzilverd worden. Alleen Daan Sliepen kwam na de hervatting pas in de laatste wedstrijd weer tot scoren.

Daan Sliepen en Barry Berben wonnen beiden van Maroun Nader en van Job van der Wiel. Antony Nader bleef bij Pecos ongeslagen. Jelle Moris was in de vijfde game heel dicht bij een verrassing tegen Anthony Nader. Het dubbel met Sliepen en Berben ging in de vijfde game met 13-15 verloren na twee niet benutte matchpunten.

Veerhuis Wessem Westa 2 speelde in de tweede divisie in de uitwedstrijd in Veenendaal met 5-5 gelijk tegen SKF 2. Nick van Birgelen en Kamil Sadlowski kwamen twee keer tot winst. Voor het vijfde Westa punt zorgde Karlijn van Lierop.

Veerhuis Wessem Westa 3 won de uitwedstrijd in en tegen Stiphout 1 met 4-6. Voor Westa bleef Jorg Smeets ongeslagen, won Jim Hendrix twee wedstrijden. Freek Smeets scoorde het zesde wedstrijdpunt.