Rentree Daan Sliepen met twee overwinningen

Rentree Daan Sliepen met twee overwinningen

Voor het eerst in ruim vijf jaar stond Daan Sliepen zaterdagmiddag weer in wedstrijdverband achter de tafel in Veenendaal. De rentree in de eerste divisie tijdens de uitwedstrijd van Veerhuis Wessem/Westa tegen SKF. De eindstand op het scorebord 5-5.

De verwachtingen waren hoog gespannen. Toch kreeg Daan Sliepen in de eerste wedstrijd van de middag direct de deksel op de neus tegen Pieter van de Berg ( 0-3 ). Maar de kentering kwam in de loop van de avond met overwinningen tegen Arnoud Meijer ( 3-1), Floris Zur Muhlen ( 3-0 ) en in het dubbelspel ( 3-2 ) samen met Barry Berben. En zo had Sliepen met drie punten het leeuwendeel in de gelijke eindstand.

Bij SKF bleef Van den Berg overigens ongeslagen door ook te winnen van Paul van de Leur en van Barry Berben. De overige twee Westa punten kwamen op naam van Barry Berben en Paul van de Leur, beiden door winst op Arnoud Meijer.

De Anytime Fitness Westa dames speelden vanmiddag de eredivisie uitwedstrijd in Den Helder tegen Dozy. De Wessemse dames keerden tevreden huiswaarts met een 3-3 gelijke eindstand.

Linan Sun en Emma van der Zanden wonnen beiden van Yun Zhang. Karlijn van Lierop won van Dobrila Jorguseska. Bij Dozy bleef Anna Gogorita ongeslagen door winst tegen Linan Sun en Karlijn van Lierop.