Westa dames spelen gelijk tegen Scylla

Zondagmiddag speelden de Anytime Fitness Westa dames in de ouverture van de najaar competitie gelijk ( 3-3 ) tegen Scylla uit Leiden.

Vroeg in de wedstrijd keken de Westa dames in de thuiswedstrijd tegen een 0-2 achterstand aan doordat Amber van de Velde en Emma van der Zanden in drie games verloren van resp. Marie Depuydt en Esmee van Marwijk. Nog voor het uur speeltijd verkleinde Karlijn van Lierop de achterstand door een 3-0 winst tegen Isabella Tegelaar.

Na de pauze trok Amber van der Velde in drie games de stand gelijk door van Esmee van Marwijk te winnen. Karlijn van Lierop kreeg volop winstkansen tegen Marie Depuydt maar trok in vijf games toch aan het kortste eind ( 2-3 ). Emma van der Zande zorgde met een drie games winst tegen Tiggelaar voor de uiteindelijke 3-3 eindstand. Na de vroege en ruime achterstand had er toch iets meer ingezeten vanmiddag voor de Westa dames.