Geslaagd debuut Barry en Jelle in de eerste divisie

Zaterdagmiddag maakten Barry Berben ( 14 )  en Jelle Moris ( 15 ) hun debuut in de eerste divisie. In de thuiswedstrijd in Tafeltennis Centrum Wessem moesten de heren van Veerhuis Wessem Westa 1 al direct aantreden tegen gedoodverfd titelkandidaat TTV Hilversum 1.

Na een wedstrijd van vier en een half uur snoepten Barry, Jelle en Paul van de Leur zeer verdiend drie wedstrijdpunten af van de Hilversumse tegenstanders. Door elk een wedstrijd te winnen. Al met al een geslaagde start met drie bonuspunten tegen deze opponent die op volle oorlog sterkte aantrad met Cosmin Stan, Martin Katchanov en Jelle Goossens.

Paul van de Leur zorgde voor het eerste Wessemse punt door met 3-2 van Cosmin Stan te winnen. Vervolgens wonnen Jelle Moris en Barry Berben van Jelle Goossens, beiden in drie games.