Pingpongbazen gezocht!

De NTTB heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld, de ‘PingPongbaas’ app. Deze app maakt het mogelijk voor iedere tafeltennisliefhebber om te spelen waar, wanneer en met wie hij/zij maar wil.

Zo kan je collega’s of buurtgenootjes via de app uitdagen op een door jou zelf geregistreerde tafeltennistafel. Check je vervolgens op de tafel met een QR code in, ga met elkaar spelen en vul de uitslag in. Al jouw statistieken en ranglijsten worden bijgehouden om straks de PingPongbaas van jouw kantoor, vereniging of wijk te worden!

De Tafeltennisbond wil jou nu uitdagen om mee te spelen! Test als allereerste de app en help mee om deze app helemaal geschikt te maken voor jou en andere tafeltennisliefhebbers.
De app is ontwikkeld voor zowel Apple (iPhone) als Android (Samsung, Huawei, LG etc.). Als eerste kunnen de Apple gebruikers testen. Dus heb jij een iPhone en durf jij de uitdaging aan te gaan?!

Ga dan naar www.PingPongbaas.nl en download de testversie. Heb jij een Android telefoon? Dan kan je op de website al wel stiekem vast wat meer informatie krijgen, tafeltennistafels aanmelden of jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief.