't Veerhuis Wessem nieuwe hoofdsponsor van Westa

't Veerhuis Wessem nieuwe hoofdsponsor van Westa

Net voor het STIGA Test Event werd op vrijdag 15 juni een nieuw 3-jarig sponsor contract getekend tussen ‘t Veerhuis Wessem en Westa. De heren sectie van Westa gaat de komende drie jaar spelen onder de naam VeerhuisWessem/Westa.

‘t Veerhuis in Wessem werd enkele weken geleden na een eerste stemronde genomineerd bij de beste 20 terrassen van Limburg. De regionale krant de Limburger maakte begin juni bekend dat ‘t Veerhuis als vierde is geëindigd in deze prestigieuze strijd om Limburgs beste terras. Dichter bij de Maas kun je op een terras aan de Maas nauwelijks komen. Prachtig uitzicht. Trefpunt voor fietser, wandelaars, dorpelingen én liefhebbers van speciaalbieren. Ooit was ‘t Veerhuis de wachtkamer voor iedereen die in Wessem met het veerpont de Maas over wilde steken. Toen en nu een levendige ontmoetingsplaats voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Bij voorkeur met producten uit de eigen streek, met het ritme van de seizoenen en waar mogelijk met biologische producten.

Er zijn maar weinig plekken in Nederland zo mooi als de Maasplassen van Limburg. Een uitzicht dat verandert met de seizoenen. Inspirerend. Ongepolijst. En altijd in beweging. Aangemeerd aan ‘t Veerhuis liggen een aantal sloepen waarmee deze unieke plassen kunnen worden verkend.

Gastheer Bram Smeets was als opgroeiend kind ook tafeltennisser bij de plaatselijke trots. Samen aan tafel was toen al het devies. En dat geldt nu nog steeds. Gezellig aan tafel in zijn restaurant, zijn eetcafé of op het prachtige Maasterras. Bij ’t Veerhuis wordt het leven gevierd.