Barry en Jelle winnen met Nederlands team het zes landen toernooi

Barry en Jelle winnen met Nederlands team het zes landen toernooi

Het Nederlands tafeltennis kadetten team heeft voor het eerst sinds 2010 weer het zes landen jongens kadetten toernooi gewonnen. Het Nederlands team werd ongeslagen winnaar.

In Bad Blankenburg ( Duitsland ) werd van 25 t/m 27 mei het 6 landen kadetten toernooi gespeeld. Het toernooi is een jaarlijkse samenwerking tussen Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zweden en Denemarken.

Barry Berben en Jelle Moris maakten deel uit van het door bondscoach Titus Damsma geselecteerde Team NL voor het toernooi. De Nederlandse afvaardiging bestond verder uit Gabrelius Camara, Milo de Boer en Floris zur Mühlen.

Stand voor de laatste ronde:

 

 

 

 

Foto’s: Rob de Ruiter