Uitwisseling Westa met TV Wessem

Uitwisseling Westa met TV Wessem

Op 29 juni a.s. organiseren Tennis Vereniging Wessem en Westa een onderlinge uitwisseling. Westa is te gast bij de buren op de smashcourt banen van de vereniging. Alle vrienden en leden van Westa zijn door TV Wessem uitgenodigd voor gezellige en sportieve activiteiten op en rond de tennisbanen in Wessem. Naast een kennismaking met de tennissport spelen we met de leden van TV Wessem een kleinschalig tennistoernooi. Aansluitend (en tussendoor) is de bar geopend voor drankjes en hapjes!

In het najaar van 2018 is Westa gastheer en nodigen we de vrienden en leden van TV Wessem uit in ons tafeltenniscentrum!

Aanvang: 19.00 uur.
Opgeven voor deze activiteit voor 15 juni bij Jorg Smeets (jorgsmeets@yahoo.com).

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!