Breng nu uw stem uit op Westa

Breng nu uw stem uit op Westa

Westa neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Peel, Maas en Leudal.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Klanten die vóór 1 januari 2018 lid zijn geworden van de bank kunnen dit jaar meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Klanten die na deze datum lid worden mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/pml, onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
Als lid van Westa is het belangrijk dat u voorafgaand aan de stemperiode campagne voert. Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Peel, Maas en Leudal en vragen of zij op uw club willen stemmen.