Medailleregen Westa tijdens NJK 2018

Zondag werden in Nijmegen de Nationale Jeugd Kampioenschappen 2018 gehouden. Westa nam deel met negen A-licentie deelnemers bij de jongens en de meisjes.

Aan het einde van de middag bedroeg de medaille oogst twee maal goud, twee maal zilver en een maal brons voor team HelwegenPeters Westa Talent.

Goud was er in het meisjes junioren dubbelspel voor Karlijn van Lierop samen met Sharon Janssen en voor het jongens kadetten dubbel met Jelle Moris en Barry Berben. 

Karlijn van Lierop behaalde zilver in de finale enkelspel meisjes junioren na verlies tegen de Heerlense Rachel Gerarts. Zilver was er ook voor Jelle Moris die de eindstrijd bij de jongens kadetten verloor van Kas van Oost. 

Brons was er voor Anna Peters die werd derde bij de meisjes pupillen. Jasper Laumen en Tara Iravani werden in de halve  halve finale uitgeschakeld in het kadetten- resp. welpen dubbel. Gedeelde derde plaatsen waren hun deel. Debutant en Nederlands kampioen op zaterdag bij het NJK-B Daantje Lommen reikte bij de meisjes junioren heel knap tot de kwartfinale met name ook door van de als eerste geplaatste Yoeke Gunsing te winnen.