Westa dames handhaven, heren dwingen beslissingswedstrijd af.

Westa dames handhaven, heren dwingen beslissingswedstrijd af.

De AnytimeFitness Westa dames speelden zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de 1/2 finale play downs in Zoetermeer tegen HSC/HET IT-Taverzo. De dames keerden met een ruime overwinning met maximale cijfers( 0-3 ) huiswaarts. De returnwedstrijd zondagmiddag in Wessem werd ruim binnen een uur met dezelfde cijfers gewonnen.  

De Westa dames handhaven zich als winnaar van deze halve finale play-downs in de eredivisie.

De Wijzenbeek Westa heren speelden zondagmiddag hun tweede wedstrijd in de 1/2 finale play downs tegen TTV Hercules. Na het 2-3 verlies in de eerste wedstrijd in Terborg dwong Westa door een 3-1 winst in deze thuiswedstrijd een derde wedstrijd af.  

De beslissende derde wedstrijd wordt zondagmiddag 29 april gespeeld in Wessem en begint om 14.00 uur. Het dan winnende team ontloopt de verdere degradatie strijd  en handhaaft zich in de eredivisie.