Tafeltennis Talent Ontwikkeling Limburg

In Linz werd afgelopen weekeinde het jaarlijkse vierdaagse internationale Paastoernooi gespeeld. Aan het toernooi deden 400 spelers en speelsters mee uit 20 landen. Er werden 1000 wedstrijden per dag gespeeld op 63 tafels. Op het EJK na is dit event het grootste tafeltennis toernooi van Europa.

In 2016 werden Barry Berben en Jelle Moris tijdens het team toernooi van de Open Oostenrijkse Jeugd Kampioenschappen zevende bij de kadetten. Dit jaar bereikten Barry en Jelle de finale van het toernooi. Met als uiteindelijke eindresultaat het podium en een zilveren medaille voor Team Westa Talent.

Onze felicitaties gaan uit naar het talent ontwikkeling opleidingsteam met Remi en Linan, naar het succesvolle talent team met Barry, Jelle en coach Jorg. En de vereniging, alle vrijwilligers, de provincie Limburg, de NTTB, de gemeente Maasgouw, Yvonne en Daan van Helwegen & Peters, de sponsors, de ouders en supporters die dit allemaal mede mogelijk maken.