Fit en veilig ouder worden? Kom meedoen met Fifty+ ViTT!

Fit en veilig ouder worden? Kom meedoen met Fifty+ ViTT!

Vitaliteitsprogramma Fifty+ ViTT gaat over enkele maanden van start. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Westa speelt hierop in en wil iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. In het programma Fifty+ ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u 10 weken aan de slag om u fitter te voelen. Op donderdagmorgen wordt er een programma afgewerkt door een enthousiaste trainer . Na afloop van het sportieve gedeelte is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. Al met al een compleet programma waar iedereen welkom is.
Leuk idee om mee te doen? Dan kunt u zich alvast aanmelden via deze web site. Heeft u nog vragen en/ of opmerkingen, die kunt u ook stellen via deze web site.