Clubkas sparen bij Jumbo

Clubkas sparen bij Jumbo

Vanaf woensdag 7 februari kunnen jullie bij Jumbo Roel Heerschap in Heel sparen voor Westa. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt die wij als vereniging kunnen verzilveren voor GRATIS sportmaterialen. De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie duurt tot en met 27 maart.

De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag. Hiervan kan onze vereniging zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen. Jumbo Roel Heerschap in Heel stelt een bedrag van € 7500.00 ter beschikking voor deze actie.

BELANGRIJK: voer de gespaarde punten zelf zoveel mogelijk in op de volgende site: www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl

Dit scheelt ons als vereniging enorm veel tijd om de gespaarde punten die in de winkel worden ingeleverd te moeten invoeren op deze site. Op deze site staan alle deelnemende verenigingen vermeld, kijk dus goed dat je de punten doneert aan onze vereniging.We hopen dat iedereen die onze club een warm hart toedraagt mee gaat sparen zodat we als vereniging een behoorlijk geld bedrag kunnen ophalen om nieuwe sportmaterialen aan te schaffen.

Tot slot bedanken wij Jumbo Roel Heerschap uit Heel voor de uitnodiging om mee te mogen doen aan deze superleuke actie.