Tafeltennis Westa in 't nieuws

Tafeltennisvereniging Westa stapt over op ‘DrinkWater’
Persbericht, 11 maart 2017

Tafeltennisvereniging Westa vindt het belangrijk dat kinderen in de gemeente gezond opgroeien. Daarmee sluiten ze zich aan bij JOGG Maasgouw. JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Westa stimuleert het drinken van water en wordt vanaf heden één van de JOGG- partners in de gemeente Maasgouw.

Uit de ervaring van scholen en verenigingen die overstappen op Drinkwater blijkt dat ouders wel willen dat hun kinderen meer water drinken, maar het eerder een gewoonte is om pakjes of flesjes te drinken. Deze drankjes zijn helaas niet zo gezond, zo zitten er bijvoorbeeld in één flesje AA drink maar liefst vijftien suikerklontjes. Water drinken heeft veel voordelen ten opzichte van suikerhoudende dranken. Zo geeft drinken van water je energie, helpt het je spieren en gewrichten te versterken en geeft het drinken van water je goede zin. Daarnaast is water bijna overal te vinden, is het lekker en bovendien gratis!

Binnenkort krijgen alle jeugdleden van Westa een eigen JOGG DrinkWater bidon. Westa stimuleert het drinken van water tijdens trainingen en wedstrijden. Dit betekent niet dat we het drinken van overige dranken afschaffen. Hierin heeft iedereen uiteraard een eigen keus.

JOGG Maasgouw en Tafeltennisvereniging Westa willen samen werken aan een gezond Maasgouw. Naast het stimuleren van water drinken heeft Tafeltennisvereniging Westa ook ambities om stapsgewijs over te stappen naar een gezonde sportkantine!
Van Zon maakt favorietenrol waar in Rio
Dagblad de Limburger, 14 september 2016

Anytime Fitness Westa-speelster Kelly van Zon heeft gisteren haar titel in de klasse 7 op de Paralympische Spelen op overtuigende wijze geprolongeerd. De 28-jarige tafeltennisster uit Dongen versloeg in de finale de eenarmige Kubra Korkut uit Turkije met 3-0: 11-9, 11-9, 11-5.
[lees verder.....]


Westa op vakantie, Heelen nog niet veilig
Dagblad de Limburger, 18 april 2016

De tafeltennissters van Westa blijven dankzij een zege op Heerlen behouden voor de eredivisie: 3-1.
[lees verder.....]


Westa wint derby
Dagblad de Limburger, 11 april 2016

De vrouwen van Anytime Fitness/Westa strijden in de play-downs tegen degradatie in een Limburgs onderonsje tegen Heerlen. Het eerste duel gisteren werd met 3-1 gewonnen door de ploeg uit Wessem.
[lees verder.....]


Westa heeft wonder nodig in play-offs
Dagblad de Limburger, 4 april 2016

De mannen van Wijzenbeek/Westa zijn de playoffs slecht begonnen. In Wessem werd een 0-3 nederlaag geleden tegen het sterke Enjoy&Deploy Taverzo. De vrouwenploeg van Westa won wel.
[lees verder.....]


Nieuwe kater na verrassing
Dagblad de Limburger, 2 november 2015

Anytime Fitness Westa heeft verrassend gewonnen (4-2) van TTV Lybrae Heerlen. De Zuid-Limburgers zien de kansen op de play-offs daardoor slinken
[lees verder.....]


Veilige oplossing voor 'diamantjes'
Dagblad de Limburger, 19 juni 2015

Met drie speelsters van 11, 12 en net 13 jaar kiest tafeltennisbolwerk Westa voor een extreme verjonging van het eredivisieteam. Een bewuste keus, mede ingegeven door nood.
[lees verder.....]


Anytime Fitness Westa maakt nieuwe start
Persbericht, 09-06-2015

Het afgelopen seizoen bestond het vlaggenteam van Anytime Fitness Westa in de dames eredivisie nog uit Lynn van der Elsen, Melissa Bours, Lynn Zetsen en Amber van de Velde. Komend seizoen zullen de nodige wijzigingen doorgevoerd gaan worden in het team. Lynn van der Elsen en Lynn Zetsen hebben aangegeven te stoppen met tafeltennis, omdat zij zich gaan focussen op hun opleiding. Melissa Bours heeft onlangs getekend bij AFP Antwerpen, waar zij zal gaan uitkomen in de Belgische Superliga en de Europese ETTU Cup. Amber van de Velde blijft wel onderdeel van Anytime Fitness Westa, waar zij de rol van kopvrouw zal gaan innemen.
[lees verder.....]


Kas van Oost op weg naar China
Persbericht, 19-05-2015

Kas van Oost (Wijzenbeek/Westa) gaat op trainingsstage in China. Kort geleden heeft de elfjarige Kas een uitnodiging gekregen van de ITTF (Wereld tafeltennisbond) om namens Europa deel te nemen aan de ‘ITTF World Hopes & Challenge’ in Shanghai. Het is voor de eerste keer dat een Nederlandse speler hiervoor een uitnodiging ontvangt. Kas zal daar heengaan in gezelschap van zijn trainer Remi Beelen en begeleider Rick Pouwels. Het trainingskamp duurt van 29 juni tot 5 juli.
[lees verder.....]


Prijzenregen Wijzenbeek Westa op Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Tafeltennis
Persbericht, 12-05-2015

Zondag 10 mei was een meer dan uitstekende dag voor de tafeltennisvereniging Wijzenbeek Westa uit Wessem. Deze dag werd het NJK (Nederlands Jeugd Kampioenschap) tafeltennis in Nijmegen gehouden. In totaal werden er, verdeeld over de 4 bestaande jeugdklasses, 10 podiumplaatsen behaald, verdeeld over enkelspel en dubbelspel. Hiermee was Wijzenbeek Westa veruit de meest succesvolle Nederlandse tafeltennis club.
[lees verder.....]


Uitslagen Westa
Zondag 26-04-2015

Alle uitslagen van Westa Tafeltennis op 'n rij
[lees verder.....]


Rabobank Peel Maas Leudal en TTV Westa samen sterker
Persbericht, 12-03-2015

“Wij zijn trots dat Rabobank Peel, Maas en Leudal onze sponsor is"
Op vrijdag 27 februari tekenden Paul van de Leur, voorzitter van tafeltennisvereniging (TTV) Westa en Guul Smeets, directievoorzitter van Rabobank Peel, Maas en Leudal, een nieuw sponsorcontract. Deze overeenkomst verbindt de Rabobank en TTV Westa voor drie jaar aan elkaar.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa trotse koploper
Dagblad de Limburger, 09-03-2015

Het gaat Wijzenbeek Westa voor de wind in de eredivisie B. Ook de vierde wedstrijd van de Wessemse tafeltennissers werd in winst omgezet. Ditmaal was het SKF dat in eigen huis moest buigen voor de mannen van coach Bob Franssen: 1-5.
[lees verder.....]


Westa is Avanti wederom met ruime cijfers de baas
Dagblad de Limburger, 23-02-2015

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa zijn bezig aan een uitstekende reeks in de degradatiepoule; de eredivisie B. Nadat hekkensluiter Avanti twee weken geleden al met 5-1 werd geklopt in eigen huis, werd gistermiddag met dezelfde cijfers gewonnen in Hazerswoude-Dorp.
[lees verder.....]


Jong, leergierig en zelfverzekerd
Dagblad de Limburger, 17-02-2015

Hij is net elf jaar geworden en steelt nu al de show op allerlei nationale én internationale tafeltennistoernooien. Voor Kas van Oost is het slechts een begin. „Ik wil de beste worden.”
[lees verder.....]


Westa doet goede zaken in gevecht tegen degradatie
Dagblad de Limburger, 09-02-2015

Het zijn spannende tijden voor WijzenbeekWesta. Alles staat in het teken van één missie: niet degraderen. Een grote stap is al gezet op weg naar dat doel.
[lees verder.....]


Uitslagen Westa
Zondag, 08-02-2015

Alle uitslagen van Westa Tafeltennis op 'n rij
[lees verder.....]


Cement van Westa stopt
Dagblad de Limburger, 09-01-2015

Vanja van Pol was jarenlang de ideale invaller voor de hoofdmacht van Westa. Vorig week heeft hij zijn laatste wedstrijd gespeeld op het NK masters. Eigenlijk kan hij er wel om lachen. Na een carrière van ruim tien seizoenen stopt Vanja van Pol bij Westa met tafeltennis op niveau. En uitgerekend nu staat er een verslaggever voor zijn neus.
[lees verder.....]


Westa verder in degradatiepoule
Dagblad de Limburger, 01-12-2014

Wijzenbeek Westa is er niet in geslaagd om de degradatiezorgen weg te nemen. In de laatste, cruciale, speelronde werd er met 4-2 verloren op bezoek bij het Rotterdamse FVT. Westa eindigt daardoor op de achtste plaats en moet zich proberen te handhaven in de degradatiepoule.
[lees verder.....]


Westa ondanks verlies bij Final Four
Dagblad de Limburger, 24-11-2014

Het is de tafeltennissters van Anytime Fitness Westa gelukt om bij de beste vier ploegen van de reguliere competitie te eindigen. De Wessemse vrouwen gingen weliswaar met 4-2 onderuit bij het Rotterdamse FVT, maar verzamelden net genoeg punten voor het toetje van de competitie: de Final Four.
[lees verder.....]


Westa ondanks verlies boven degradatiestreep
Dagblad de Limburger, 10-11-2014

Het is Wijzenbeek Westa gelukt om de degradatieplekken in de eredivisie te verlaten. Gek genoeg bereikte de Wessemse tafeltennisformatie de felbegeerde zesde plaats, die recht geeft op een nieuw jaar in de eredivisie, ondanks een nederlaag tegen directe concurrent Scylla: 2-4.
[lees verder.....]


Eindelijk zege voor Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 20-10-2014

Ze hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk was daar de eerste overwinning van het eredivisieseizoen voor Wijzenbeek Westa. Gistermiddag haalde de ploeg van coach Bob Franssen in eigen huis uit tegen Pecos: 5-1.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa verder in de gevarenzone
Dagblad de Limburger, 14-10-2014

De remise (3-3) die WijzenbeekWesta zaterdag tegen Scyedam uit het vuur sleepte, kan op meerdere manieren bekeken worden. Zo is het de derde wedstrijd van het seizoen voor de Wessemse heren die niet winnend werd afgesloten. Van de andere kant is het de eerste keer dat de voormalig landskampioen drie punten pakte en dus gelijkspeelde.
[lees verder.....]


Westa buigt opnieuw voor topclub
Dagblad de Limburger, 06-10-2014

De tafeltennissters van Anytime Fitness Westa hebben opnieuw een nederlaag moeten incasseren. In Wessem was SKF met 2-4 te sterk. De hoogvlieger uit Veenendaal liet daarmee zien dat de weg naar de top nog lang is voor de Wessemse vrouwen.
[lees verder.....]


Westa klopt Heerlen in Limburgs onderonsje
Dagblad de Limburger, 11-09-2014

De eerste tafeltennisderby van het nieuwe eredivisieseizoen is beslist in het voordeel van Anytime Fitness Westa. In Wessem werd Lybrae Consultants Heerlen op een 4-2 nederlaag getrakteerd.
[lees verder.....]


Eredivisie als halte richting wereldtop
Dagblad de Limburger, 11-09-2014

Hij wordt gezien als een van de grootste vaderlandse talenten. Westa-speler Erik Agamyan (15) over de springplank die eredivisie heet.
[lees verder.....]


Vliegende start Westa
Dagblad de Limburger, 15-09-2014

De tafeltennisvrouwen van Anytime FitnessWesta zijn uitstekend begonnen aan het nieuwe eredivisieseizoen. In de openingswedstrijd werd laagvlieger Hilversum op een ruime nederlaag getrakteerd: 6-0.
[lees verder.....]


Knappe prestatie Erik Agamyan in Oostenrijk
Persbericht, 23-04-2014

Tijdens het paasweekend vond in Linz een internationaal tafeltennistoernooi plaats. Tijdens dit toernooi zijn een aantal aansprekende resultaten geboekt. In het landentoernooi was er een uitstekende 3e plaats voor de meisjes junioren en winst in de 2e groep door het 2e team van de meisjes junioren. Meest in het oogspringend was echter de toernooiwinst van Erik Agamyan van Wijzenbeek Westa.
[lees verder.....]


Westa verknalt kans op landstitel
Dagblad de Limburger, 14-04-2014

De tafeltennissers van WijzenbeekWesta hebben gistermiddag een enorme flater geslagen in eigen hal. Met de halve finale van de play-offs om de landstitel op het spel, verdedigde de ploeg een 2-4 voorsprong uit het heenduel tegen Hilversum.
[lees verder.....]


Westa begint prima
Dagblad de Limburger, 31-04-2014

Wijzenbeek Westa staat al met één been in de halve finale van de play-offs om de landstitel. Hilversum mocht de eerste horde heten van deWessemse tafeltennisploeg. In de mediastad won de voormalig landskampioen met 2-4.
[lees verder.....]


14-jarige Agamyan krijgt kans bij Westa
L1sprt, 11-03-2014

Talent Erik Agamyan van tafeltennisvereniging Westa uit Wessem heeft veel zin om volgend jaar deel uit te maken van het eerste team. De 14-jarige jongen is één van de speerpunten van het nieuwe Westa. Westa slaat volgend seizoen een nieuwe weg in. In plaats van spelers van buitenaf, gaat Westa het nu met de eigen jeugd doen. Agamyan is één van de spelers die om die reden doorstroomt naar het eerste team.
[bekijk de video.....]


Tafeltennistitel voor Zetsen en Nouwen
Dagblad de Limburger, 03-03-2014
Nicky Zetsen uit Maasbree en de uit Koningslust afkomstige Carla Nouwen hebben gistermiddag in Zwolle de Nederlandse titel in het dubbelspel gepakt.
[lees verder.....]


Westa kiest rigoureus voor eigen jeugd
Dagblad de Limburger, 28-02-2014
Na jaren te hebben meegedraaid in de top van de eredivisie, maakt Wijzenbeek Westa een rigoureuze koerswijziging met de mannenploeg. Het tafeltennisbastion uit Wessem kiest nadrukkelijk voor de eigen jeugd.
[lees verder.....]


Prestaties Westa blijven wisselvallig
Dagblad de Limburger, 14-02-2014
Wijzenbeek Westa is bezig aan een wisselvallige reeks. Het vierde duel in de eredivisie A eindigde in een 3-3 gelijkspel in eigen hal tegen Smash ‘70. Eerder speelde de Wessemse subtopper al een keer gelijk, verloor het een keer met ruime cijfers en werd er een ruime zege genoteerd.
[lees verder.....]


Met verslagenheid hebben we kennisgenomen van het overlijden van oud Westa trainer John Leenders. We herinneren ons John, of Billy als een gedreven trainer, tafeltennisliefhebber, begenadigd pedagoog, levensgenieter en als een warm mens met een groot hart. John was een baken van toewijding, rust en humor toen tafeltennisvereniging Westa vanaf de jaren negentig furore ging maken. De mooie tijden die we met hem beleefden blijven onuitwisbaar in onze herinnering.Weekend met gemengde gevoelens
Dagblad de Limburger, 27-01-2014

Westa heeft kennisgemaakt met de volgende fase in de vernieuwde eredivisie. Zowel de mannen als de vrouwen kwamen in actie in de A-poule, waarin alle teams uitkomen die ook in het voorjaar nog kans maken op de landstitel.
[lees verder.....]


Westa tankt vertrouwen
Dagblad de Limburger, 25-11-2013

Anytime Fitness Westa gaat met vertrouwen richting de play-offs. De vrouwentak van de Wessemse club eindigde als zesde in de reguliere competitie, na een 0-6 overwinning op Scyedam.
[lees verder.....]


Westa na zege zeker van play-offs
Dagblad de Limburger, 18-11-2013

Wijzenbeek Westa heeft zich definitief geplaatst voor de play-offs om de najaarstitel. In duel met directe concurrent Scyedam werd het 4-2. De ploeg verschafte zichzelf daardoor genoeg punten om een plek bij de beste zes eredivisionisten veilig te stellen.
[lees verder.....]


Westa gaat hard onderuit tegen koploper
Dagblad de Limburger, 11-11-2013

De mannen van Wijzenbeek Westa zijn op bezoek bij Enjoy & Deploy Taverzo hard onderuit gegaan. Het werd 5-1 voor de thuisploeg uit Zoetermeer.
[lees verder.....]


Westa veel te sterk voor Heerlen
Dagblad de Limburger, 04-11-2013

Anytime Fitness Westa heeft de Limburgse derby in de eredivisie overtuigend gewonnen. Tegen Lybrae Consultants uit Heerlen werd het 1-5.
[lees verder.....]


Westa wint weer eens
Dagblad de Limburger, 28-10-2013

Anytime Fitness Westa heeft weer uitzicht op de belangrijke plek bij de bovenste zes eredivisionisten na een belangrijke overwinning. De tafeltennissters uit Wessem haalden in eigen huis uit tegen laagvlieger US: 6-0. Melissa Bours, Lynn van der Elsen en Lynn Zetsen waren verantwoordelijk voor de monsterscore.
[lees verder.....]


Vrouwen Westa hard onderuit
Dagblad de Limburger, 21-10-2013

De vrouwen van Anytime FitnessWesta hebben een flink pak rammel gekregen op bezoek bij Scylla. Het werd 6-0 in het voordeel van de thuisploeg.
[lees verder.....]


Westa boekt ruime zege
Dagblad de Limburger, 14-10-2013

De mannen van Westa hebben gisteren een ruime zege geboekt bij Scylla in Leiden: 1-5.
[lees verder.....]


Punt voor strijdend Westa
Dagblad de Limburger, 07-10-2013

Anytime Fitness Westa is er opnieuw in geslaagd om een titelkandidaat van een punt te beroven. Waar dat eerder al lukte in de duels met SKF (5-1) en VTV (4-2), werd er gistermiddag met 1-5 van Dozy Den Helder verloren.
[lees verder.....]


Stan is klaar voor zijn grote doorbraak
Dagblad de Limburger, 04-10-2013

Hij debuteerde al op zijn veertiende in de eredivisie en won titel na titel op jeugdniveau. Maar zijn eerste jaren op het hoogste niveau waren vooral wisselvallig. Cosmin Stan (18) staat bij Westa voor het jaar van de bevestiging. „Ik heb wat in te halen.”
[lees verder.....]


'Super Sunday' mannen en vrouwen Westa
Dagblad de Limburger, 30-09-2013

Het was druk gistermiddag in Wessem. Zowel de mannen als de vrouwen van Westa kwamen in actie in de eigen hal. Beide ploegen deden goede zaken.
[lees verder.....]


Westa veel te sterk voor Panningen
Dagblad de Limburger, 23-09-2013

Anytime Fitness Westa heeft de eerste eredivisiezege van het seizoen te pakken. In het tweede competitieduel van de Wessemse ploeg was het meteen tijd voor een zesklapper. Panningen ‘74 werd op de pijnbank gelegd in eigen huis: 0-6.
[lees verder.....]


Stan wint met Westa-mannen
Dagblad de Limburger, 16-09-2013

Er is voor de mannen van WijzenbeekWesta een leven na Daan Sliepen. Cosmin Stan, de vervanger van het gestopt clubicoon, droeg in Oegstgeest bij aan de zege op promovendus Pecos: 2-4.
[lees verder.....]


Domper voor Westa bij start
Dagblad de Limburger, 09-09-2013

Het eredivisieseizoen is met een domper begonnen voor de vrouwen van Anytime Fitness Westa. Op bezoek bij SKF werd er met ruime cijfers verloren: 5-1.
[lees verder.....]


Kas van Ooost verrast op NK-A
Persbericht, 30-04-2013

De pas negen jarige Kas van Oost van Wijzenbeek Westa heeft voor een grote verrassing gezorgd op de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdspelers. In de jongste categorie tot en met elf jaar, wist Kas de Nederlandse titel binnen te halen.
[lees verder.....]


Einde aan sprookje Westa
Dagblad de Limburger, 22-04-2013

Het mocht niet zo zijn voor de dames van Westa. Na een 6-1 nederlaag op bezoek bij provinciegenoot Heerlen kwam een einde aan een stuntseizoen.
[lees verder.....]


Daan geeft zichzelf een 7,5
Dagblad de Limburger, 20-04-2013

Hij verzamelde fervent Nederlandse titels, speelde op EK’s en één WK, pijnigde zichzelf tijdens wekenlange trainingsstages in China maar bleef toch onder de radar van de absolute tafeltennistop. Nu bergt Daan Sliepen het batje op.
[lees verder.....]


Remi Beelen nieuwe trainer Westa
Persbericht, 19-04-2013

Westa heeft voor komend seizoen Remi Beelen vast weten te leggen als nieuwe trainer. Remi is een bekende naam binnen het Nederlandse tafeltennis. Nadat hij zelf jaren op het hoogste niveau in Nederland heeft gespeeld, waarbij hij onder meer diverse malen Nederlands kampioen is geweest bij de jeugd, is hij intensief gaan bouwen aan zijn trainerscarrière.
[lees verder.....]


Westa uitgespeeld
Dagblad de Limburger, 15-04-2013

De dames van Anytime Fitness Westa lijken uitgespeeld in het voorjaarsseizoen. Het eerste play-off duel om de landstitel was er bij voorbaat al een voor de Limburgse liefhebber. DeWessemse revelatie trof provinciegenoot en titelverdediger Fürst/Lybrae Heerlen. In eigen hal ging de derby verloren: 2-5.
[lees verder.....]


Onvervalste Super Sunday
WesTabloid, 14-04-2013

Vanmiddag spelen zowel de meiden van Anytime Fitness Westa als de mannen van Wijzenbeek Westa de eerste wedstrijd van de play offs om het landskampioenschap. Daar komt nog bij dat Mr. Westa, Daan Sliepen vanmiddag zijn laatste thuiswedstrijd speelt. Kortom een onvervalste Super Sunday.
[lees verder.....]Anytime Fitness Westa stuit op Heerlen
Dagblad de Limburger, 08-04-2013

De vrouwentak van tafeltennisgrootmacht Westa heeft voor een kleine stunt gezorgd. Het team bereikte zaterdagavond de play-offs om de voorjaarstitel. De ploeg won knap van directe concurrent FVT (3-4) en stelde daarmee de vierde plek in het klassement veilig.
[lees verder.....]


Icoon Sliepen beëindigt loopbaan na dit seizoen
Dagblad de Limburger, 25-03-2013

Wijzenbeek Westa heeft zich door een 7-0 zege op Scylla verzekerd van een plek in de play-offs om het voorjaarskampioenschap. Ander nieuws overschaduwde echter de monsterscore van gistermiddag. Westa-icoon Daan Sliepen kondigde aan na het lopende seizoen te stoppen met tafeltennis.
[lees verder.....]


Afscheidstournee Mr. Westa
WesTabloid, 24-03-2013

In de zesde speelronde van de lentecompetitie ontvangt Wijzen-beek Westa vanmiddag in eigen huis het Leidse Scylla. De eerste wedstrijd van de Wessemmers na het wereld-kundig worden van het naderende afscheid van Mister Westa, Daan Sliepen.

[lees verder.....]

De ontknoping nadert
WesTabloid, 10-03-2013

Vanmiddag krijgen de meiden van Anytime Fitness Westa runner-up Scylla uit Leiden op bezoek. Twee weken geleden herfstkampioen Dozy Den Helder, vanmiddag runner-up Scylla; de ploeg van Ger Zetsen krijgt het flink voor de kiezen in de eindfase van de reguliere competitie. Een fase waarin elk punt telt in de strijd voor een plaats voor de play-offs.

[lees verder.....]

Wijzenbeek Westa heeft eredivisieteam voor 2013-2014 rond
Persbericht, 23-03-2013

Het herenteam van Wijzenbeek Westa zal komend jaar bestaan uit Martijn de Vries, Liu Qiang, Cosmin Stan en nieuwkomer Boris de Vries. Opvallend aan de teamsamenstelling is het ontbreken van Mister Westa, Daan Sliepen. Daan heeft aangegeven zich meer te willen richten op zijn maatschappelijke carrière en daarbij niet meer de benodigde trainingsuren kan maken om voor te bereiden op wedstrijden. Daarnaast zou hij door zijn werk ook minder wedstrijden kunnen spelen, waardoor het wedstrijdritme ook moeilijk op te bouwen is.
[lees verder.....]


Machtsgreep Westa mislukt
Dagblad de Limburger, 18-03-2013

Voor de tweede keer op rij stond Wijzenbeek Westa tegenover een directe concurrent. En weer was daar dat bekende verhaal: net niet. Koploper Scyedam won in eigen huis met 4-3. De heren van Westa kregen in Schiedam de kans om de koppositie te grijpen in de eredivisie. Want ondanks een vorm die nog altijd verre van top is, staan de Limburgse mannen netjes in de bovenste regionen van het klassement.
[lees verder.....]


Linan pakt als enige punten voor Westa
Dagblad de Limburger, 11-03-2013

Anytime Fitness Westa heeft voor het eerst in drie wedstrijden een wedstrijd verloren in de eredivisie. De ploeg die afgelopen najaar na jaren afwezigheid terugkeerde op het hoogste niveau ging onderuit bij topploeg Dozy Den Helder: 5-2.
[lees verder.....]


Volledig in evenwicht
WesTabloid, 10-03-2013

Vanmiddag ontvangt regerend landskampioen Wijzenbeek Westa in eigen huis herfstkampioen Enjoy & Deploy Taverzo. Een affiche dat garant staat voor een pot tafeltennis tussen twee aan elkaar gewaagde tegen- standers vol spanning en sensatie. Ook dit seizoen lijken E&D Taverzo en Wijzenbeek Westa weer aan elkaar ge- waagd. Halverwege de competi-tie kunnen beide teams bijna identieke cijfers voorleggen.

[lees verder.....]

Westa spelers blinken uit op NK in Zwolle
Dagblad de Limburger, 04-03-2013

Limburg telt nog steeds mee in de Nederlandse tafeltennistop. Zoveel werd duidelijk tijdens het Nederlands Kampioenschap van afgelopen weekend.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa op koers voor play-offs
Dagblad de Limburger, 25-02-2013

Wijzenbeek Westa heeft een belangrijke stap gezet richting de play-offs om het voorjaarskampioenschap. De Wessemse titelkandidaat was zaterdag te sterk voor directe concurrent PayPro.nl/DTK ‘70.
[lees verder.....]


Anytime Fitness Westa wint inhaalduel
Dagblad de Limburger, 18-02-2013

Anytime FitnessWesta blijft uitstekend presteren in de eredivisie. De Wessemse tafeltennissters speelden zaterdag een inhaalduel tegen directe concurrent Hotak ‘68.
[lees verder.....]


En nu doorpakken!
WesTabloid, 16-02-2013

Nog niet zo heel lang geleden ging Anytime Fitness Westa flink door het stof tegen Heerlen. Met na afloop louter hangende kopjes in en rond het centrecourt als gevolg. Amper vier weken en twee wedstrijden verder ziet de tafeltenniswereld er in Wessem totaal anders uit. Westa staat op een fraaie derde plaats en heeft volop uitzicht op de play-offs. Onze meiden beginnen vanmid-dag dan ook barstensvol zelfvertrouwen aan de pot tegen Hotak. Maar ook de gasten uit Hoogerheide zijn na een teleurstellende competitiestart gebrand op een goed resultaat.
Nog jarenlang skypen met Shandong
Dagblad de Limburger, 15-02-2013

Zo vlot als de theeglazen op tafel worden gevuld, zo bedachtzaam komen de woorden uit tafeltennisechtpaar Liu Qiang en Li Nan Sun. Bescheidenheid tekent de twee toppers op leeftijd, uitkomend voor het Wessemse Westa.
[lees verder.....]


Weekend met een lach en een traan voor Westa
Dagblad de Limburger, 04-02-2013

Wijzenbeek Westa is uitstekend begonnen aan de voorjaarscompetitie. Op bezoek bij Tafeltennis Zwolle pakte de regerend landskampioen het volle pond: 0-7. De vrouwentak won met diezelfde cijfers bij promovendus US.
[lees verder.....]


Optimale start vervolg geven
WesTabloid, 03-02-2013

Gisteren opende Wijzenbeek Westa in Zwolle de voorjaars- competitie met een maximale overwinning van 7-0 op degra- datiekandidaat Zwolle. Vanmid- dag staat de 2e wedstrijd van het seizoen op het programma. De Wijzenbekers ontvangen Smash ’70 uit Hattem. Aan de mannen van coach Wim Wegman de taak om de optimale seizoensstart een vervolg te geven.
Anytime Fitness Westa toont karakter
Dagblad de Limburger, 28-01-2013

Anytime Fitness Westa heeft zich goed herpakt van de verloren derby tegen Fürst/Lybrae Heerlen in de seizoensopening. Het Veenendaalse SKF kwam gistermiddag op bezoek in Wessem en keerde met een 5-2 nederlaag huiswaarts.
[lees verder.....]


Gebrand op revanche
WesTabloid, 27-01-2013

Vanmiddag speelt Anytime Fitness Westa de tweede (thuis)wedstrijd van het seizoen. De eerste gelegenheid voor de Wessemse meiden om de ietwat teleurstellende nederlaag van vorige week tegen Lybrae Heerlen weg te poetsen. Dat moet dan wel ten koste gaan van SKF Veenendaal.
Anytime Fitness Westa verliest derby
Dagbald de Limburger, 21-01-2013

Anytime Fitness Westa heeft de Limburgse derby tegen Heerlen bij het begin van de voorjaarscompetitie met 1-6 verloren. Alleen de eerste partij ging naar Westa. Kopvrouw Li Nan Sun was te sterk voor Monique Posthuma.
[lees verder.....]


Cosmin Stan Nederlandskampioen B-licenties
Persbericht, 20-01-2013

Wijzenbeek Westa speler Cosmin Stan heeft zondag de Nederlandse titel gewonnen voor de senioren B licenties. Met deze overwinning heeft de 18 jarige jeugdspeler zijn A licentie behaald en mag hij voortaan uitkomen op het hoogste niveau van nationale senioren toernooien.
[lees verder.....]


Starten met een derby
WesTabloid, 19-01-2013

Vanmiddag verzorgen de meiden van Anytime Fitness Westa en Lybrae consultants Heerlen de aftrap van de voorjaars- competitie 2013. Vorig seizoen stonden beide teams ook in de openingswedstrijd tegenover elkaar. Toen was Fürst Lybrae Heerlen in eigen huis met 5-2 te sterk. Vanmiddag blijkt of de krachtverhoudingen na één seizoen nog hetzelfde liggen.
Westa heeft de toekomst
Dagblad de Limburger, 15-01-2013

De toekomst van tafeltennisgrootmacht Westa kan wel eens een gouden randje krijgen. Zaterdag viel deWessemse vereniging vijftien keer in de prijzen tijdens het Limburgs Kampioenschap voor junioren in Panningen.
[lees verder.....]


Roemeense flair straalt in Panningen
Dagblad de Limburger, 14-01-2013

Tafeltennissend Limburg lijkt een gouden generatie te begroeten. Afgelopen weekeinde was de jonge garde de blikvanger van het LK in Panningen.
[lees verder.....]


Wonder voor Wijzenbeek Westa blijft uit
Dagblad de Limburger, 17-12-2012

Wijzenbeek Westa is ruim tekort geschoten in de strijd om een finaleplek van de najaarsbeker. Op bezoek bij Enjoy & Deploy Taverzo werd met 4-3 verloren.
[lees verder.....]


Anytime Fitness Westa houdt hoofd boven water
Dagblad de Limburger, 03-12-2012

Een flinke opsteker voor Anytime Fitness Westa. De tafeltennissters blijven behouden voor de eredivisie na een 3-4 nederlaag in eigen hal tegen Hotak ‘68. Met een bijzonder jong team deed trainer Ger Zetsen het boven verwachting goed.
[lees verder.....]


UITSLAGEN WESTA
zaterdag 01-12-2012

Alle uitslagen van Westa Tafeltennis op 'n rij
[lees verder.....]


Strijd om de 5e plaats
WesTabloid, 01-12-2012

De meiden van Anytime Fitness Westa spelen vanavond de laatste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander is de nummer 6 van de ranglijst en naaste belager Hotak ’68 uit Hoogerheide. Met handhaving op zak kan het team van Ger Zetsen ongeacht de uitslag van vanavond terugkijken op een succesvolle rentree in de eredivisie. Maar een vijfde plaats oogt natuurlijk een stuk beter dan een zesde!


Wijzenbeek Westa krijgt enorm pak slaag
Dagblad de Limburger, 12-11-2012

Wijzenbeek Westa is tegen een enorme zeperd aangelopen. De ploeg begon gistermiddag aan de eredivisie play-offs om het kampioenschap, maar wist na afloop al zo goed als zeker dat er nog maar één wedstrijd bij zal komen. Door een forse nederlaag (0-7) is de dubbele ontmoeting met Enjoy & Deploy Taverzo bijna beslist.
[lees verder.....]


Niet verwacht, toch gekregen
WesTabloid, 25-11-2012

Het is nog maar drie weken geleden dat niemand meer geloofde in Westa’s kansen op een plaats in de play-offs. Na 25 opeenvolgende optredens in de play-offs leek Wijzenbeek Westa dit seizoen veroordeeld tot de play-downs. Maar de Wijzenbekers wisten de dans op het laatste moment te ontspringen en spelen vanmiddag in de halve finale van de play offs tegen E&D Taverzo. Een wedstrijd onder de noemer niet verwacht, toch gekomen.


Wijzenbeek Westa haalt alsnog de play-offs
Dagblad de Limburger, 12-11-2012

Tafeltennisclub Westa beleefde een prachtig weekeinde. Er werd succes geboekt door zowel de mannen als de vrouwen van de vereniging uit Wessem.
[lees verder.....]


Carnaval, nu ff niet!
WesTabloid, 11-11-2012

Voor de liefhebbers staat de 11e van de 11e in het teken van de aftrap van het carnavals-seizoen. Voor de meiden van Anytime fitness Westa ff niet; die hebben vandaag immers heel andere besognes. In de laatste speelronde van de reguliere competitie treffen de Anytimers in eigen huis FvT Visser van der Ham uit Rotterdam.


Kaarsjes opsteken
WesTabloid, 11-11-2012

“Wijzenbeek Westa moet hopen op een wonder” kopte Dagblad de Limburger afgelopen maandag in het sportkatern. Na de veel te mager uitgevallen overwinning op FvT van vorige week hebben de Wijzenbekers nog een minimale kans om zich te plaatsen voor de play-offs. Dan moet niemand minder dan koploper Scyedam van tafel gespeeld worden. Inderdaad, hopen op een wonder dus.


Wijzenbeek Westa moet hopen op wonder
Dagblad de Limburger, 05-11-2012

Een wonder hebben de mannen van Westa nodig om de play-offs te halen. De 4-3 winst van gisteren op het Rotterdamse FVT was niet genoeg. Volgende week is een ruime overwinning nodig om een heel kleine kans de play-offs te houden.
[lees verder.....]


De estafette: Daan Sliepen
Dagblad de Limburger, 31-10-2012

In deze rubriek laat een Limburgse sportvolger zijn licht schijnen over actuele ontwikkelingen. Over alles wat hem op sportief bewogen heeft. Hij geeft vervolgens het estafettestokje door aan iemand die de volgende week zijn visie mag geven. Vandaag Daan Sliepen uit Sittard.
[lees verder.....]


Tour de force
WesTabloid, 04-11-2012

Met nog twee speelrondes te gaan is regerend landskampioen Wijzenbeek Westa allerminst zeker van de play-offs. Om een plaats in de final four veilig te stellen moet vanmiddag tegen FVT en volgende week zondag tegen Scyedam met ruime cijfers gewonnen worden. Een slotoffensief dat minimaal 11 winstpunten moet opleveren. Een ware tour de force!


Belangrijke punten Anytime Fitness Westa
Dagblad de Limburger, 29-10-2012

Anytime Fitness Westa houdt zicht op een verlenging van hun verblijf in de eredivisie. De Limburgse promovendus pakte dit weekend punten in de duels met Dozy Den Helder/Noorkop en Amsterdam ‘78.
[lees verder.....]


Terug van weggeweest
WesTabloid, 27-10-2012

Na een 3 jarige afwezigheid maken de vrouwen van Anytime Fitness Westa dit seizoen hun rentree op het hoogste niveau. De meiden van coach Ger Zetsen moesten eerst drie keer op verplaatsing voordat zij zaterdagavond voor het eerst in eigen huis aan de slag kunnen. In het eerste thuisoptreden treffen de meiden Dozy Den Helder, één van de kanshebbers voor de najaarstitel.


Wijzenbeek Westa wint van Avanti
Dagblad de Limburger, 22-10-2012

Wijzenbeek Westa heeft de confrontatie met Avanti winnend afgesloten. Op bezoek in Hazerswoude Dorp won de regerend landskampioen met minimaal verschil: 3-4.
[lees verder.....]


Melissa Bours wint B-Meerkampen
Persbericht, 16-10-2012

De 15 jarige Melissa Bours van Anytime Fitness Westa heeft afgelopen zondag de senioren B meerkampen gewonnen. Samen met teamgenote Lynn van der Elsen had Melissa zich geplaatst voor de finale van het toernooi, waarin ze met in totaal 8 speelsters streden om de eindoverwinning .
[lees verder.....]


Westa boekt zakelijke overwinning
Dagblad de Limburger, 08-10-2012

Wijzenbeek Westa heeft zich passend hersteld van de nederlaag tegen Enjoy & Deploy Taverzo (4-3, red.). De eredivisionist won in eigen huis van degradatiekandidaat Tafeltennis Zwolle: 5-2.
[lees verder.....]


Een tandje bijschakelen
WesTabloid, 07-10-2012

Zondagmiddag ontvangt Wijzen- beek Westa promovendus Tafel- tennis Zwolle. Voor de regerend landskampioen alweer de 4e wedstrijd van het seizoen. Na twee nederlagen moeten de Wijzenbekers een tandje bij- schakelen om een plaats in de play-offs veilig te stellen. Vanmiddag de eerste gelegen- heid om de daad bij het woord te voegen.


Zetsen bezorgt Westa eerste overwinning
Dagblad de Limburger, 24-09-2012

Anytime Fitness Westa heeft de eerste competitiezege binnen. Op bezoek in Veenendaal, bij het plaatselijke SKF, werd het er nipt gewonnen: 3-4.
[lees verder.....]


Gemengde gevoelens na terugkeer in eredivsie
Dagblad de Limburger, 10-09-2012

Landskampioen Fürst/Lybrae Heerlen is prima begonnen aan de najaarscompetitie. In een pikant openingsduel werd het bezoekende Anytime Fitness/Westa verslagen: 5-2.
[lees verder.....]


Meteen vol aan de bak
WesTabloid, 09-09-2012

Gisteren trapten Scyedam en promovendus Avanti in Schiedam de najaarscompetitie 2012 af. Vanmiddag speelt Wijzenbeek Westa de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De regerend landskampioen ontvangt in eigen huis PayPro.nl DTK’70 uit Klazienaveen. Tegen de verliezend halve-finalist van afgelopen seizoen kan de Wessemse succesploeg meteen vol aan de bak.


Handhaving telt voor jeugdig Westa
Dagblad de Limburger, 08-09-2012

Westa acteert eindelijk weer met twee ploegen op het hoogste niveau. Werden de heren van de tafeltennisclub afgelopen jaar nog landskampioen, de vrouwen keerden na bijna vier jaar afwezigheid terug in de eredivisie. En dat is best spannend, vinden twee piepjonge speelsters.
[lees verder.....]


Bewogen jaar voor coach Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 21-05-2012

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa kenden een wisselvallig seizoen. Desondanks werd een paar weken geleden de landstitel gegrepen. Coach Wim Wegman blikt terug op een, ook persoonlijk, bewogen jaar.
[lees verder.....]


Westa huldigt de kampioenen
Aankondiging, 08-06-2012

Onlangs is het 1ste herenteam, Heren 4 (1e klas), Dames 2 (3e divisie) en Jeugd 8 (starters) kampioen geworden. Daarnaast veroverden Melissa Bours en Erik Agamyan de Nederlandse jeugdtitel in zowel het enkel- als dubbelspel. Wij willen deze fantastische resultaten samen met u vieren en wel op zaterdag 30 juni a.s.
[lees verder.....]


Westa organiseert Adidas Testevent
Aankondiging, 22-05-2012

Het tafeltennisseizoen zit er al weer bijna op. Voor de meeste spelers betekent dit dat het batje de tas ingaat en over enkele maanden pas nagedacht gaat worden over het materiaal. Welke rubbers zal ik nemen, moet ik ook een nieuw frame, hebben mijn schoenen nog wel genoeg grip? Om laatste termijn stress te voorkomen, organiseert Westa in samenwerking met Menereis en Adidas op vrijdag 15 juni een Adidas Testevent!
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa kroont zich weer tot beste van het land
Dagblad de Limburger, 21-05-2012

Wijzenbeek Westa heeft zich verzekerd van de tweede landstitel op rij. In Hilversum werd grote concurrent Enjoy & Deploy Zoetermeer verslagen: 2-4.
[lees verder.....]


CU Sunday
Column door Peter Hanning, 18-05-2012

Ik ben vanavond getuige geweest van een tafeltennisgevecht van-heb-ik-jou-daar. De speaker sprak van El Clásico, de Klassieker… We hebben het natuurlijk over Wijzenbeek Westa tegen Enjoy & Deploy. Een strijd tussen twee geweldige teams.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa verovert voorjaarstitel
Dagblad de Limburger, 18-05-2012

De mannen van WijzenbeekWesta (Wessem) veroverden gisteren de voorjaarstitel en mogen op herhaling tegen Enjoy en Deploy Zoetermeer. Inzet: de landstitel.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa stunt en gaat naar finale
Dagblad de Limburger, 07-05-2012

Wijzenbeek Westa heeft gestunt op bezoek bij Pay-Pro.nl/DTK ‘70. De terugwedstrijd in de play-offs om het voorjaarskampioenschap moest ruim worden gewonnen, wilde de Limburgse eredivisionist kans maken op een finaleplek. Aan die eis werd ruim voldaan: 1-6.
[lees verder.....]


Titelaspiraties Wijzenbeek Westa krijgen knauw
Dagblad de Limburger, 30-04-2012

WijzenbeekWesta heeft een ongelukkige start beleefd in de play-offs. De strijd om de voorjaarstitel begon met een 3-4 nederlaag tegen DTK ‘70.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa - PayPro.nl DTK '70
Wedstrijdverslag, 29-04-2012


[lees verder.....]


Het gaat erom spannen
WesTabloid, 28-04-2012

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa spelen vanavond de heenwedstrijd van de halve finale van de play-offs tegen Pay- Pro.nl DTK ‘70. Volgende week zaterdag staan beide ploegen in Klazienaveen weer tegenover elkaar in de terugwedstrijd. Inzet is een plaats in de finale van de play-offs die op 17 mei in Hilversum wordt gespeeld.


Wilms Pallets Westa tweede
Dagblad de Limburger, 23-04-2012

De tafeltennissters van Wilms Pallets Westa hebben zaterdag de laatste, theoretische kans op de titel in de eerste divisie zien verdwijnen.
[lees verder.....]


Westa plaatst zich met moeite voor play-offs
Dagblad de Limburger, 10-04-2012

Wijzenbeek Westa heeft zich geplaatst voor de play-offs om het voorjaarskampioenschap in de eredivisie. Zaterdag werd er weliswaar met 5-2 verloren van PayPro.nl/DTK ‘70, maar de twee punten die de Wessemse formatie aan de nederlaag overhield bleken genoeg.
[lees verder.....]


PayPro.nl DTK '70 - Wijzenbeek Westa
Wedstrijdverslag, 09-04-2012


[lees verder.....]


Wilms Pallets Westa wint en verliest
Dagblad de Limburger, 02-04-2012

Wilms Pallets Westa heeft een bewogen weekeinde achter de rug. Vrijdagavond werd er liefst met 10-0 gewonnen van laagvlieger Dedemsvaart, waardoor de Wessemse tafeltennissters naar de koppositie stegen in de eerste divisie A.
[lees verder.....]


Nieuwe zege Wilms Pallets Westa
Dagblad de Limburger, 13-02-2012

Wilms Pallets Westa heeft opnieuw een overwinning geboekt in de eerste divisie. In de eigen hal waren de dames te sterk voor Swift: 7-3.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa - Enjoy & Deploy
Wedstrijdverslag, 18-03-2012


[lees verder.....]


Tijd voor een klapper
WesTabloid, 18-03-2012

Wijzenbeek Westa speelt van- middag de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. En wat voor een; herfstkampioenen Enjoy & Deploy komt op bezoek! Het tafeltenniscentrum Wessem is vanmiddag het toneel van wedstrijd tussen twee teams die de eredivisie de laatste seizoe-nen hebben gedomineerd. Een treffen met een bijna 100% garantie op toptafeltennis, spanning en emotie.


Scylla - Wijzenbeek Westa
Wedstrijdverslag, 26-02-2012


[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa blameert zich tegen Smash
Dagblad de Limburger, 13-02-2012

Wijzenbeek Westa is tegen de eerste nederlaag in de voorjaarscompetitie aangelopen. In eigen huis ging de formatie onderuit tegen Smash ‘70. De gasten uit Gelderland vertrokken met een 3-4 zege op zak terug naar Hattem.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa - Bultman Smash
Wedstrijdverslag, 12-02-2012


[lees verder.....]


Halfweg de competitie
WesTabloid, 12-02-2012

De mannen van Wijzenbeek Westa moeten vanmiddag al weer voor de vierde keer aan de bak. Na twee opeenvolgende uitwedstrijden kruisen de Wijzenbekers vanmiddag in Wessem de degens met Bultman Smash ‘70. Voor de gasten uit Hattem is het overigens pas de eerste wedstrijd van het seizoen.


Scyedam - Wijzenbeek Westa
Wedstrijdverslag, 04-02-2012

Vandaag, net als vorige week bij FvT, een volle zaal. Er werd namelijk op 5 tafels wedstrijden gespeeld. Dit gaf een mooie sfeer gezien de beleving bij een aantal matches. Bij Scyedam bleek dat er een invaller uit het 2e team was opgesteld, de niet te onderschatten Nermin Smajic.
[lees verder.....]


FVT Visser - Wijzenbeek Westa
Wedstrijdverslag, 28-01-2012

Vandaag is er een volle zaal bij FvT, maar liefst 5 wedstrijden worden er gespeeld aan de Akkeroord. Wat ons betreft gebeurt dat vaker, gezellig! De tegenstanders van de halve finales van de play-offs van afgelopen seizoen treffen elkaar weer. Toen werd het 2x winst voor Wijzenbeek Westa, vandaag is er een nieuwe ronde, en dus nieuwe kansen.
[lees verder.....]


Zege van Sliepen op Wijers breekpunt voor overwinning Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 16-01-2012

Wijzenbeek Westa heeft de goede start in de voorjaarscompetitie een passend vervolg gegeven. In Rotterdam won de eredivisionist met 2-5 van het plaatselijke AA Drink/FVT. Die ploeg eindigde in de najaarscompetitie nog als derde, een plaats onder Wjzenbeek Westa.
[lees verder.....]


Nieuwe ronde nieuwe kansen
WesTabloid, 21-01-2012

Wijzenbeek Westa opent vanmiddag de voorjaarscompetitie van 2012 tegen promovendus Pecos uit Oegstgeest. De wedstrijd van vanmiddag is het startschot van een campagne die uiteindelijk moet leiden tot de prolongatie van het vorig jaar veroverde landkampioenschap.


Limburgse titel voor Liu Qiang
Dagblad de Limburger, 16-01-2012

Diverse toppers lieten verstek gaan bij het LK tafeltennis in Panningen. Maar het evenement mag zich wel verheugen in een steeds toenemende belangstelling.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa keihard onderuit in eindstrijd
Dagblad de Limburger, 19-12-2011

Wijzenbeek Westa gaat zonder najaarstitel het nieuwe jaar in. In Hilversum werd zaterdag de finale van de najaarscompetitie gespeeld. De Limburgers werden met duidelijke cijfers huiswaarts gestuurd door opponent Enjoy & Deploy Zoetermeer: 4-0.
[lees verder.....]


Westa-mannen en Linda Creemers genomineerd voor Limburgse sportprijzen
L1, zondag 27-11-2011

Een vakjury, bestaande uit journalisten en oud-sporters heeft zondag de genomineerden voor de Limburgse sportprijzen bekendgemaakt. De Westa-mannen dingen mee in de categorie Limburgse Sportploeg van het jaar. Linda Creemers is genomineerd voor beste Limburgse sportvrouw. Breng je WESTA-stem uit via
http://www.sportprijslimburg.nl


Wijzenbeek Westa naar de finale
Dagblad de Limburger, 28-11-2011

Via een 5-2 overwinning op AA-drink FVT heeft de mannenploeg van Wijzenbeek Westa zich geplaatst voor de finale van de play-offs.
[lees verder.....]


Hilversum here we come!
WesTabloid, 27-11-2011

Vanmiddag spelen AA-drink FVT en Wijzenbeek Westa de terugwedstrijd van de halve finale van de play-offs. De heenwedstrijd werd vorige week in Rotterdam door Wijzenbeek Westa met 5-2 gewonnen. De Wijzenbekers hebben aan drie winstpunten voldoende om zich voor de negende opvolgende keer te plaatsen voor de finale.


Finale in zicht voor Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 21-11-2011

De finale om de najaarstitel lonkt nadrukkelijk voor de tafeltennissers van WijzenbeekWesta. Gisteren won de ploeg uit Wessem in Rotterdam de eerste halve finale van de play-offs van AA-drink FVT uit Rotterdam: 2-5.
[lees verder.....]


Zege Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 07-11-2011

Wijzenbeek Westa is als tweede geëindigd in de najaarscompetitie, nadat ze met 2-5 wonnen van Smash ‘70. De Limburgse eredivisionist treft daardoor AA-Drink/FVT in de halve finale van de play-offs voor het kampioenschap.
[lees verder.....]


Westa onderuit tegen concurrent
Dagblad de Limburger, 24-10-2011

Wijzenbeek Westa staat weer met beide voeten op de grond. Op bezoek bij directe concurrent Enjoy & Deploy Zoetermeer werd er met maar liefst 6-1 verloren.
[lees verder.....]


Westa zonder moeite langs Scylla
Dagblad de Limburger, 17-10-2011

Westa heeft opvallend gemakkelijk afgerekend met Scylla. In eigen huis werd het 6-1 voor de Limburgers. Tegen de bezoekers uit Leiden verloor alleen Liu Qiang een punt. De afwezige Martijn de Vries werd perfect vervangen door talent Cosmin Stan.
[lees verder.....]


Koppositie te verdedigen
WesTabloid, 16-10-2011

Zondagmiddag verdedigt Wijzenbeek Westa de vorige week verworven koppositie. Tegenstander is Scylla. De gasten uit Leiden staan voorlaatste op een vertekende ranglijst.


Klinkende overwinning voor Westa
Dagblad de Limburger, 10-10-2011

De tafeltennisheren van Wijzenbeek Westa hebben zaterdag een klinkende overwinning geboekt op Argus. De opponent uit Harkstede werd met liefst 0-7 verslagen.
[lees verder.....]


Westa uitgeschakeld op Europees toernooi
Dagblad de Limburger, 03-10-2011

De tafeltennisheren van Wijzenbeek Westa zijn uitgeschakeld in de ETTU Cup. In de tweede ronde van het internationale toernooi bleek de ploeg uitWessem niet opgewassen tegen de opponenten uit Cyprus, Polen en Spanje.
[lees verder.....]


Wijzenbeek Westa geeft signaal af tegen Scyedam
Dagblad de Limburger, 26-09-2011

De tafeltennismannen van Wijzenbeek/Westa hebben een grote slag geslagen met het oog op de play-offs. Scyedam, een directe concurrent voor deze play-offs, werd met liefst 6-1 aan de kant geschoven. Daarmee zijn meteen de overige concurrenten voor de bovenste plaatsen gewaarschuwd.
[lees verder.....]


Derde thuiswedstrijd op rij
WesTabloid, 25-09-2011

Zonder ook maar één keer ‘buitenshuis’ opgetreden te hebben spelen de Wijzenbekers vanmiddag de derde thuiswedstrijd op rij. Na DTK en FVT komt nu het Schiedamse Scyedam in Wessem op bezoek.


Revanche voor Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 19-09-2011

Wijzenbeek Westa heeft zich gerevancheerd voor het slechte resultaat in de eerste speelronde. Gistermiddag werd in Wessem met ruime cijfers gewonnen van de heren van AA Drink/FVT. Het werd 6-1.
[lees verder.....]


Wijzenbeek wil iets rechtzetten
WesTabloid, 18-09-2011

Zondagmiddag hebben de Wijzenbekers de kans om zich te revancheren voor het onnodig verlies van vorige week tegen PayPro DTK. Dat moet dan gebeuren ten koste van AA-drink FVT. Geen makkelijke opgave: de promovendus uit Rotterdam kende vorige week een sterke seizoensstart door Bultman Smash met 5-2 terug te wijzen.


Cosmin Stan heeft grootste zege al binnnen
Dagblad de Limburger, 12-09-2011

Met Cosmin Stan heeft tafeltennislandskampioen Westa niet alleen een groot talent binnengehaald, maar ook een speler die de dood in de ogen heeft gekeken.
[lees verder.....]


Landskampioen opent seizoen
WesTabloid, 11-09-2011

Zondagmiddag openen de landskampioenen van Wijzenbeek Westa in eigen huis de najaarscompetitie 2011 tegen PayPro.nl DTK ’70 uit het Drentse Klazienaveen. Op de spelerslijst van de Wessemers prijkt voor het eerst de naam van het jeudig talent Cosmin Stan. Wellicht maakt Westa’s nieuwste aanwinst vanmiddag z’n debuut voor Wessems publiek.


Wijzenbeek Westa ronde verder na winst op Spanjaarden
Dagblad de Limburger, 05-09-2011

De heren van Wijzenbeek Westa hebben zich middels een overtuigende zege op het Spaanse Club Burgos Tenis de Mesa geplaatst voor de tweede ronde van de ETTU Cup.
[lees verder.....]


Landskampioen Wijzenbeek Westa gehuldigd
Persbericht, 03-07-2011

Op zaterdag 2 zijn de landskampioenen van Wijzenbeek Westa gehuldigd. Voorafgegaan door Schutterij St. Joris arriveerden de landskampioen boven op de dubbeldeks promotiebus van Topsport Limburg bij het eigen tafeltenniscentrum Wessem.

Landstitel voor tafeltennissers Wijzenbeek Westa
Regionale omroep L1, 03-06-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa zijn Nederlands kampioen geworden. Dat is de eerste keer in het bestaan van de Wessemse vereniging. Liu Qiang, Daan Sliepen en Martijn de Vries waren in de finale in Veenendaal met 4-3 te sterk voor het sterker geachte Enjoy & Deploy Zoetermeer, dat aantrad met Stephensen, Li Jiao en Vanrossomme.
klik voor het beeldverslagvan L1


Westa voor het eerst landskampioen
Dagblad de Limburger, 03-06-2011

Na een karrenvracht aan tweede plaatsen werden de tafeltennissers van Wijzenbeek/Westa gisteren voor het eerst in hun bestaan landskampioen dankzij een 4-3 zege op Zoetermeer

Verrassende nederlaag Westa in bekerfinala
Dagblad de Limburger, 30-05-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa (eredivisie) uit Wessem hebben gisteren in Dordrecht naast de zogeheten Final Four NTTB beker gegrepen. In de finale was AA- Drink / FvT uit Rotterdam verrassend met 3-1 te sterk.

Wijzenbeek Westa redt het niet
Dagblad de Limburger, 23-05-2011

Wijzenbeek Westa heeft als najaarskampioen de eerste kans om de landstitel te pakken niet kunnen verzilveren. In Veenendaal verloor het team met 4-3 van Zoetermeer.

Creemers startklaar, Sliepen niet topfit
Dagblad de Limburger, 05-05-2011

Met Linda Creemers en Daan Sliepen heeft Limburg twee vertegenwoordigers op het wereldkampioenschap dat zondag in Rotterdam begint. Creemers is rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi, Sliepen moet zich daar via de kwalificaties voor zien te plaatsen.

Wijzenbeek Westa klaar voor play-offs finale
Dagblad de Limburger, 26-04-2011

De tafeltennissers van WijzenbeekWesta plaatsten zich zaterdagavond, ten koste van HJ Music uit Harkstede, simpel voor de play-offs finale tegen Zoetermeer. In eigen huis werd fors met 6-1 gewonnen, nadat er vorige week in Groningen met dezelfde cijfers was gezegevierd.


Nu eerst een halve finale
WesTabloid, 23-04-2011

Zaterdagavond spelen HJMusic.nl en Wijzenbeek Westa in het tafeltenniscentrum Wessem de terugwedstrijd van de halve finale van de play-offs. De heenwedstrijd werd vorige week in het Groningse Harkstede door Wijzenbeek Westa met 6-1 gewonnen. De Wijzenbekers hebben aan twee winstpunten voldoende om zich voor de achtste keer op rij te plaatsen voor de finale.

Nieuw toverwoord de Vries: ontspannen
Dagblad de Limburger, 22-04-2011

Martijn de Vries werd 6 maart Nederlands kampioen, maar ondanks die titel is hij gewoon Martijn de Vries gebleven. Gewone Hollandse jongen, wars van kapsones. Zoals ze dat bij Wijzenbeek Westa graag zien.

Cosmin Stan nieuwe aanwinst Wijzenbeek Westa
Persbericht, 21-04-2011

Wijzenbeek Westa heeft voor het komende seizoen een overeenkomst weten te bereiken met de 16 jarige Cosmin Stan.

Wijzenbeek Westa met anderhalf been in finale
Dagblad de Limburger, 18-04-2011

Het spel om de knikkers is zaterdagavond begonnen voor Wijzenbeek Westa in het Groningse Harkstede. De Limburgse tafeltennissers startten uitstekend in de eerste wedstrijd van de halve finale play-offs. HJ Music Argus werd net als vorige week in de reguliere competitie verslagen, nu met 1-6.

Goede generale Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 11-04-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd thuis met 5-2 gewonnen tegen HJ Music uit Harkstede. Zowel HJ Music als Westa waren al geplaatst voor de halve finale van de play-offs. De laatste wedstrijd in de competitie stond dus in het teken van ritme opdoen.


Om des keizers baard
WesTabloid, 10-04-2011

Zondag wordt de laatste speelronde van de reguliere competitie gespeeld. Wijzenbeek Westa ontvangt in eigen huis de nummer drie van de ranglijst, HJMusic.nl uit het Groningse Harkstede. De kans is groot dat de Westanen in de halve finale van de play-offs dezelfde tegenstander treffen.

Wijzenbeek Westa nipt onderuit in prestigeduel
Dagblad de Limburger, 28-03-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben in het weekend wisselende resultaten behaald. Zaterdag werd in Schiedam van de nummer laatst Scyedam met 2-5 gewonnen. Zondag verloor Wijzenbeek Westa de topper tegen E&D Zoetermeer met minimale cijfers in eigen huis (3-4).


De ontknoping nadert
WesTabloid, 27-03-2011

Zondag ontmoeten de huidige nummers één en twee van de ranglijst elkaar in het Tafel-tenniscentrum Wessem. Het treffen tussen Wijzenbeek Westa en Enjoy & Deploy Zoetermeer is een herhaling van de finale van afgelopen seizoen.

Wijzenbeek Westa boekt plichtmatige winst
Dagblad de Limburger, 21-03-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben in Leiden tegen promovendus Scylla goede zaken gedaan. Er werd met 1-6 gewonnen, waardoor de Midden-Limburgers zich kunnen gaan opmaken voor de topwedstrijd volgende week in Wessem tegen Zoetermeer

Martijn de Vries Nederland Kampioen
Dagblad de Limburger, 07-03-2011

De 22-jarige Martijn de Vries van Wijzenbeek Westa werd gisteren verrassend Nederlands kampioen. De Hattemer versloeg Westa-teamgenoot Qiang Liu in de finale, die Daan Sliepen had uitgeschakeld

Wijzenbeek Westa koploper na maximale winst op Smash
Dagblad de Limburger, 21-02-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben hun eerste thuiswedstrijd tegen Smash’ 70 met 7-0 gewonnen. De Limburgers staan door de maximale winst in de inhaalwedstrijd nu op kop, samen met Zoetermeer.


Westa zint op herhaling
WesTabloid, 20-02-2011

Vanmiddag spelen de mannen van Wijzenbeek Westa hun eerste thuiswedstrijd van de voorjaars- competitie 2011. Tegenstander is Bultman Smash ’70 uit het Gelderse Hattem. De wedstrijd stond eerst gepland op zondag 30 januari. Door ziektes en blessures aan Hattemse zijde werd de wedstrijd naar vanmiddag verplaatst.

Eenvoudige winst Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 14-02-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben in en tegen Zwolle goede zaken gedaan. Westa won zaterdag ondanks een stroeve start haar tweede wedstrijd eenvoudig met 1-6.

Schuw, maar vastbesloten om top te halen
Dagblad de Limburger, 11-02-2011

Op vakantie kwam Melissa Bours (13) geheel toevallig in aanraking met het spelletje. Zes jaar later tafeltennist de Wessemse op eredivisieniveau in Heerlen.

Daan Sliepen ongeslagen in openingsduel Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 07-02-2011

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben hun eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen het drentse DTK moeizaam met 3-4 gewonnen.


We are the champions
VINALE!, 03-12-2010

Vrijdag 3 december, 00.40 uur: één grote brok emoties komt los! Het tafeltenniscentrum Wessem trilt op z'n grondvesten. Martijn heeft zojuist het bevrijdende punt gescoord! WESTA IS KAMPIOEN. Beleef het (nog een keer) mee door op de poster te klikken.


Zege Wijzenbeek Westa na Thriller
Dagblad de Limburger, 03-12-2010

De ontlading was ontzettend groot bij de tafeltennissers van Wijzenbeek Westa, na winst in de finalestrijd om de najaarstitel tegen aartsrivaal Enjoy & Deploy Zoetermeer. De Wessemmers schreven clubhistorie door gisteravond in eigen huis met 4-3 te winnen. De eeuwige tweede is niet meer.


Let's go Westa, Let's go!
WesTabloid, 02-12-2010

Vanavond speelt Wijzenbeek Westa in het eigen huis de vooruitgeschoven finale van de najaarscompetitie 2010. Tegen- stander is regerend kampioen E&D Zoetermeer.

Meisjes Wijzenbeek Westa kampioen!
Persbericht, 23-11-2010

Afgelopen zaterdag moesten de meiden van Westa, met nog twee wedstrijden te gaan, aantreden tegen Stiphout. Hoewel ze maar één punt nodig hadden om het kampioenschap op hun naam te schrijven, waren ze toch wel een beetje zenuwachtig. Want stel nou zus of stel nou zo…

Najaarstitel in zicht voor Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 22-11-2010

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben zoals verwacht de finale van de najaarscompetitie bereikt. Na de eclatante 1-6 overwinning in Schiedam twee weken geleden, wonnen de Limburgers zondagmiddag met maximale cijfers in eigen huis: 7-0. De finale is op 4 december in Veenendaal gepland tegen Zoetermeer. Maar of de finale op deze datum doorgaat is nog onzeker.


Op naar de finale!
WesTabloid, 21-11-2010

Vanmiddag ontvangt Wijzenbeek Westa in de halve finale van de play-offs Scyedam uit Schiedam. Twee weken geleden wonnen de Wessemers de heenwedstrijd in Schiedam met 6-1. Slechts twee winstpartijen hebben de Wijzen- bekers vanmiddag nodig om zich te plaatsen voor de finale van de play-offs.

Wijzenbeek Westa met anderhalf been in finale
Dagblad de Limburger, 08-11-2010

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa liggen op koers voor het behalen van de najaarstitel. Westa kan de finaleplaats in december nauwelijks meer ontgaan na de 1-6 winst tegen Scyedam. Dat zou een uitzonderlijke prestatie zijn, want de competitie verliep tot op heden niet gemakkelijk voor de Wessemmers.

Weer een Smeets met een clubhart
Dagblad de Limburger, 05-11-2010

Jorg Smeets debuteerde afgelopen zondag voor de mannen van Wijzenbeek Westa in de eredivisie tafeltennis. Als telg uit een echte tafeltennisfamilie (twaalf familieleden zijn lid van de club) hoopt hij -na de vele tweede plaatsen- vurig op de eerste landstitel voor Wessem.

Wijzenbeek Westa stuit op Scyedam
Dagblad de Limburger, 01-11-2010

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen laagvlieger Pecos met minimale cijfers gewonnen (4-3). Hierdoor eindigde Westa als tweede en ontmoet het Scyedam in de halve finale play-offs.


Twee puntjes goedmaken
WesTabloid, 31-10-2010

Vanmiddag staat de laatste speelronde van de reguliere competitie op het programma. Wijzenbeek Westa speelt in eigen huis tegen de nummer voorlaatst van de ranglijst, Pecos uit Oegstgeest. Met een plaats in de play-offs op zak heeft de ploeg van coach Wim Wegman vanmiddag de laatste kans de koppositie te grijpen.

Oppermachtige Martijn de Vries blijft ongeslagen
Dagblad de Limburger, 25-10-2010

De opdracht voor de tafeltennissers van Wijzenbeek Westa was in het weekend helder: Zoetermeer in de halve finale van de play-offs ontlopen. Die missie is vrijwel zeker gelukt na de dubbele winst die de Limburgers afgelopen weekeinde boekten.


Voorproefje van de halve finale?
WesTabloid, 24-10-2010

Vanmiddag spelen de mannen van Wijzenbeek Westa hun tweede wedstrijd van dit weekeinde. Gisteren waren de Wijzenbekers in eigen huis met 5-2 te sterk voor PayPro.nl DTK ‘70. Vanmiddag treedt de Wessemse ploeg aan tegen het Schiedamse Scyedam.


Tijd voor een tussensprintje
WesTabloid, 23-10-2010

Dit weekeinde staan voor de mannen van Wijzenbeek Westa twee wedstrijden op het programma. Vanmiddag spelen de pupillen van coach Wim Wegman tegen hekkensluiten PayPro.nl DTK ‘70 uit Klazienaveen. Morgen wacht de wedstrijd tegen het Schiedamse Scyedam.

Daan Sliepen bewaart rust ondanks blessure
Dagblad de Limburger, 22-10-2010

De Limburgse tafeltennisser Daan Sliepen (29) van WijzenbeekWesta is eind augustus als bewegingswetenschapper aan de universiteit in Maastricht afgestudeerd. Hij kent als geen ander de anatomie van spieren en pezen in het lichaam. Anno 2010, het seizoen waarin het voor Westa zou moeten gebeuren (eindelijk een keer de landstitel veroveren), laat juist het lichaam van de kopman het afweten.

Wijzenbeek Westa stelt play-offs veilig
Dagblad de Limburger, 18-10-2010

De mannen van WijzenbeekWesta hebben in een dubbel competitieweekend tegen Bultman Smash en HJ Music Harkstede de deelname aan de play-offs vrijwel veilig gesteld. In Hattem won Westa minimaal (3-4), terwijl er in Harkstede met 2-5 werd gewonnen. Dit zonder de geblesseerde kopman Daan Sliepen.

Einde Europees avontuur Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 11-10-2010

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben afgelopen weekend een vierkamp gespeeld in de ETTU-cup in het zuidoosten van Spanje. De tweede Europese bekerronde was reeds na één wedstrijd het eindstation voor de Nederlandse titelkandidaat. Stella Sport Romangne uit de Franse Pro A bleek veel te sterk voor de Limburgers(0-3).

Westa verder in Europa
Dagblad de Limburger, 27-09-2010

De winst zaterdagavond in de eerste wedstrijd tegen DT Union Luxembourg betekende voor Wijzenbeek Westa plaatsing voor de tweede ronde van de ETTU cup, die al over twee weken wordt gespeeld.


Europe here we come!
WesTabloid, 25-09-2010

In navolging van voorgaande jaargangen nemen de mannen van Wijzenbeek Westa ook dit jaar weer deel aan de Europacup. Voor het eerst sinds 2007 beginnen de Wijzenbekers hun Europese avontuur echter weer eens met een thuiswedstrijd. Dat betekent weer een weekend volop genieten van toptafeltennis in het eigen Tafeltenniscentrum in Wessem.

Linda Creemers Europees kampioen met oranjedames
Persbericht, 13-09-2010

De Oranjedames veroverden woensdagmiddag in het Tsjechische Ostrava de derde Europese titel op rij door een 3-1 overwinning tegen Roemenie. Het succesvollee team bestaat uit Li Jie, Li Jiao, Elena Timina, Linda Greemers en de Chinese bondscoach Chen Zhibin.

Eenvoudige winst voor Wijzenbeek Westa
Dagblad de Limburger, 13-09-2010

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben hun tweede wedstrijd eenvoudig gewonnen. Westa stuurde FVT met een 6-1 nederlaag terug naar Rotterdam.


Een goed begin is...
WesTabloid, 12-09-2010

Zondagmiddag spelen de mannen van Wijzenbeek Westa hun eerste thuiswedstrijd van de najaars- competitie 2010. Tegenstander is AA-drink FVT uit Rotterdam.

Wijzenbeek Westa wint derby
Dagblad de Limburger, 30-08-2010

De competitieleider van de Nederlandse tafeltennisbond had voor de najaarscompetitie meteen een kraker ingepland. Wijzenbeek Westa won zondag zijn openingswedstrijd met 3-4 in Heerlen tegen Enjoy & Deploy Zoetermeer. Vorig jaar stonden beide ploegen nog in de finale.

Westa-jeugd op kamp
Verslag, 17-07-2010

Van vrijdag 9 juli tot zondag 11 juli stond het traditionele Westa-kamp op het programma. Nicky Zetsen, één van de leidsters doet verslag vanuit een tropisch Valkenburg.

Westa heren loten thuiswedstrijd in Europacup
Persbericht, 15-07-2010

Op het hoofdkantoor van de ETTU in Luxemburg werd vanmorgen de loting verricht voor de eerste ronde van de ETTU cup. De Wijzenbeek Westa heren lootten een thuiswedstrijd.