Seizoensvoorbereiding Westa/TTO Limburg

Seizoensvoorbereiding Westa/TTO Limburg

Zoals gebruikelijk organiseert Westa/TTO Limburg een seizoensvoorbereiding een aanloop naar het nieuwe tafeltennisseizoen. Graag informeren we jullie over de data van deze seizoensvoorbereiding. Zoals gebruikelijk starten we met een voorbereidingsweek. Het doel van deze voorbereidingsweek is om de training- en fysieke belasting op te bouwen richting het nieuwe seizoen. Middels deze gefaseerde opbouw hopen wij na een vakantieperiode blessures en overbelasting van spelers tegen te gaan.

  • Voorbereidingsweek: 6 t/m 10 augustus
  • OfficiĆ«le trainingsweek: 13 t/m 17 augustus
  • Start reguliere clubtrainingen: 20 t/m 24 augustus

Daarnaast zijn we voornemens om in de week van 13 t/m 17 augustus weer een TTO Symposium te organiseren voor spelers en ouders. Noteer bovenstaande data in jullie agenda! De officiƫle uitnodigingen volgen later.